2777
2789
انقدر دردای تو زندگیم زیاد بودن که پریودی ذره ای ازارم نمیده😂اینجوریه تو مدرسمون ک دخترای کلاسمون ک ...

امروز یکی از دخترای کلاس پریود شد طوری که نشست گریه کرد ،ای اره من پریود شدم ای دلم ای خدا

والا ماهم پریود می شیم ولی ی چی هست اسمشم قرصهههه

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص چی تأثیر دارهه

من ایپوبروفن میخورم همیشه دکتر زنان داد گف دردت رو خوب می کنه  و واقعا تاثیر داره

نوافن هم خوبه

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

عزیزم رحمت رو گرم کن . رو کاشی و سرامیک و سطوح سرد نشین. تغذیه رو رعایت کن گرمی بیشتر بخور تو پریودیت هم کاچی بخور با روغن حیوانی خیلی رو دردت تاثیر داره . هرچی رحم گرمتر باشه درد پریودی کم و کمتر میشه

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

تنها چیز مثبتی ک برا من داره اینه یه هفته نماز نمیخونیالبته مثبت نیست ولی یه رست محسوب میشه😁🤣

از اون مهمتر اینکه خیالت راحت میشه حامله نیستی و تو مجردی هم میفهمی بدن سالمی داری 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

[QUOTE=400279237]آخه تی پریود میشی یا حامله میشی میای تو اینجور تاپیک ها؟😃 من کمک میخواستم از دخترا نه بگی پسرا بدبخ ...[/QUOT خیلی خوب بود 😂😂