2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر خیلی خوبه که 🙂به چیزای مثبتش نگاه کن

تنها چیز مثبتی ک برا من داره اینه یه هفته نماز نمیخونی

البته مثبت نیست ولی یه رست محسوب میشه😁🤣

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

هر وقت احساس کنن جایی حرف بد یا حرمت شکنی اتفاق افتاده اطلاع بدن!

آخه تی پریود میشی یا حامله میشی میای تو اینجور تاپیک ها؟😃 من کمک میخواستم از دخترا نه بگی پسرا بدبخت ترن 😂

دیگه هر چیزی ی خوبی داره ی بدی پسر بودنم فکر و خیال تورم و کار و پول وسربازیو... باید صبر کرد

والا ما دختراام داریم تمام سعیمونو میکنیم بریم سر کار و برلی خودمون به فکر درآمد باشیم

گذشت اون دورانی که دختر منتظر بود مرد خرجشو بده

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

این دوران بعضیا مث ایشون طوری درد و نفرین تمام جسم و ذهن و روحو فرا میگیره که آرزوی مرگ میکنه فقط وق ...

مشکلات روانیه اینا 

منم درد زیادی تحمل میکنم ولی روانی نیستم خداوشکر

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
والا ما دختراام داریم تمام سعیمونو میکنیم بریم سر کار و برلی خودمون به فکر درآمد باشیمگذشت اون دوران ...

دقیقا الان اکثرا دیگه فهمیدن خودشون باید خودشونو خوشبخت کنن اینکه منتظر یه پسر بمونی اینارو برات محیا کنه اشتباهه محضه 

آخه تی پریود میشی یا حامله میشی میای تو اینجور تاپیک ها؟😃 من کمک میخواستم از دخترا نه بگی پسرا بدبخ ...

بابا شما ها چقد منحرفین 😐😐😐حالا اومدیم یه نظر دادیم دست جمعی دهن مارو سرویس کردین😂 

والا ما دختراام داریم تمام سعیمونو میکنیم بریم سر کار و برلی خودمون به فکر درآمد باشیمگذشت اون دوران ...

خب کارتون خوبه  ولی شما وظیفه ای برای کار کردن ندارین تو زندگی مشترک حرف من اینه

کو مثبت

خخیلیییییییی چیزای مثبت داره اینکه خدا زن رو مثل الماس دونسته و بهش گفته که حجابش رو حفظ کنه چون خیلی اون رو زیباتر آفریده اینکه زن ناز واحساسات بیشتری داره این همه چیز مثبت ،زن فوق العاده زیبا و احساسات وناز داره غیرت شوهر وپدرش هست وخانواده بیشتر ازش مراقبت می‌کنند به خاطر ویژگی های ظریفی که داره کمه ؟؟؟؟