الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درسته نظر شمامن خودم به شخصه مخالفه مهریه هستم.ولی بعضی از خاتواده ها فکر میکنن مهریه کم بگی یعنی کم ...
گیر آدم شارلاتان نیفتادی
من اگه مهریه ام کم بود خواهرشوهر مادرشوهرم زندگیمو خراب میکردن
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
شروط ضمن عقد یکیش حق و وکالت در طلاقه که اگه نباشه مرد می تونه راضی به طلاق نشه و زن بابت طلاق ناچاراً مهریه ببخشه.مهریه ی من تو ازدواج سابقم ۸۰۰ تا سکه بود اما چون حق طلاق نداشتم و دلایل طلاقمم نمی تونستم ثابت کنم بخشیدم تا راضی به طلاق بشه.
خوشبخت باشی عزیزمبعد اگه مثلا اقا یه ملکی رو تنهایی خریداری کنه.باز نصفشو میزنه به نامتون؟درستع؟
ممنون عزیزم...همچنین...نه ملکی که شراکتی بخریم به اندازه یک پولکی که من با خودش دادیم به اسم می خوره ولی ملکی که خودم یا خودش جدا بخریم نه هر کسی به اسم خودشه.