2777
2789
عنوان

سبزی قورمه

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 27 پست
دوسال نخریدیم .امسال هم نمیخرم.چون در کل خیلی کم میخوریم سالی دوبار شاید.هم هزینه بره هم وقت گیر

چرا سبزی قورمه خیلی خوشمزه ۱۰ کیلو ماهی یکبار بگیر پاک کن ۳ ساعت بیشتر زمان نمیبره همه کارها سخته 

من الان با مادرم و خواهرم  ۳۰ کیلو ۵ ساعت طول کشید پاک کردیم درسته خسته شدیم ولی عوضش نیم ساعت استراحت کردیم و چایی خوردیم و خستگی مون در رفت خیلی هم لذبختشه اولش یکم سخت بنظر میرسه 

خداااااااااا  

آماده میگیریم در ماه دو سه کیلو 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت بخواییم سر کوچه سبزی فروشی هست همون مقدار میگیریم پاک میکنیم خورشت میکنیم تازه تازه حتی وسط ز ...

و سخت خداقوت همیشه دوست داشتم اینکارو کنم ولی اصلا نمیتونم

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

خب یکجا پاک کردن هم زحمت میخاد این زحمتش خورد خورده اون زحمت همش یکجا😂

😂😂من که حوصله یک جا پاک کردنم ندارم آماده میگیرم ولی عمرا بتونم هفته ای دوبار سبزی خوردکن دربیارم بعد بشورم پاک کنم ......

😂😂من که حوصله یک جا پاک کردنم ندارم آماده میگیرم ولی عمرا بتونم هفته ای دوبار سبزی خوردکن دربیارم ...

اماده که بهتره ولی به شرطیی که تمیز و با سلیقه باشه دیگه یه بار ما گرفتیم ات اشغالی بود 

من خارج از ایران ساکن هستم.

اماده که بهتره ولی به شرطیی که تمیز و با سلیقه باشه دیگه یه بار ما گرفتیم ات اشغالی بود

اره از جای معتبر میگیریم ولی شما خیلی با سلیقه هستین دمتون گرم

😂😂من که حوصله یک جا پاک کردنم ندارم آماده میگیرم ولی عمرا بتونم هفته ای دوبار سبزی خوردکن دربیارم ...

نه اتفاقا راحته اولش یکم سخت به نظر میرسه بعدش نیم ساعت استراحت میکنی و چایی میخوری تمام خستگیهات میره و خیلی هم لذتبخشه خیالت هم راحت که خودت درست کردی و بهداشتی

خداااااااااا