2777
2789
عنوان

خانم های معلم یه لحظه میاید❓️ ممنونم💕

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من آزمون استخدامی رو زیاد اطلاع ندارم ولی کنکور فرهنگیان همونه که بهت گفتم... راست میگه

حالا من میخونم بلکه شانسم بزنه بومی های قم قبول نشن منو قبول کنن😂

یا نهایتش یه ترم اراک میخونم بعد برای ادامه تحصیل انتقالی میگیرم میام دانشگاه قم

نه عزیزم من دوسال رفتم مصاحبه سر کمبود ظرفیت قبول نشدم پارسال اختلافم با آخرین نفر قبولی 3 نفر بود

عاییی چه بدد🥲

کدوم استان هستید و چند نفر میخواستن؟

میخوای دوباره کنکور بدی یا بیخیال شدی؟

نه عزیزم شوهرم بچه همدانهبومی همدانهولی قم قبول شده بود که بره قم تدریس کنهپارسالاما بخاطر شرایطمون ...

بومی هر کجا هستی همونجا رو بزن

دانسگاه قبول شو، اگه شهر خودت دانشگاه فرهنگیان داره و همون رشته رو اما تو شهر دیگه باید بری دانشگاه یه ترم برو بعد برو مهمان یا انتقالی بگیر بیا دانشگاهتو شهر خودت بخون تموم کن. اما محل خدمتت جایی هست که قبول شدی الان انتقالی برای خانمهای متاهل مخصوصا بچه دار راحتتر شده. با یه سال خدمت یا دو سال انتقالی بگیر برو شهر خودت خدمت کن.

اما در مورد پوشش بستگی به شهرتون و حساسیت حراست اونحا داره، پوشش معمولی و آرایش روتین رو کسی گیر نمیده. اغلب رفتار نامتعارف و درگیری و بی احترامی با کادر دانشگاه اساتید یا همکاران مدرسه تعلیق یا اخراج داره که اونم چند بار تذکر میدن بعد.

خواهرزاده من دبیری علوم تجربی قبول شد امسال محل تحصیل تهران محل خدمت مشهد

اره اونطور هم هس

مثلا سال ۱۴۰۴ 

۳ تا دبیر عربی میگرفتن که محل تحصیل قم بوده محل خدمت ساوه

سال های دیگه هم نگا کردم فقط عربی اینجوریه

که من از عربی متنفرمممم چه برسه بخوام تدریس کنم😑😂

در کل معلم ابتدایی بودن رو بیشتر دوس دارم

بومی هر کجا هستی همونجا رو بزندانسگاه قبول شو، اگه شهر خودت دانشگاه فرهنگیان داره و همون رشته رو اما ...

مرسی عزیزمم خیلی کامل بودد❤️

اره میتونم محل خدمت رو بزنم ساوه..محل تحصیلم میشه اراک

بعد یه ترم اراک بخونم و انتقالی بگیرم بیام ادامشو قم بخونم

محل خدمتمم ساوه باشه

لامصب ساوه با اینکه جز استان مرکزیه ولی ۳ ساعت با اراک فاصله داره

اما با قم ۵۰ دقیقه فاصله داره

نمیدونم چرا ساوه رو جز استان قم نمیکنن😑

موفق باشی عزیزم❤️خوبیه فرهنگیان اینه که اون ۴ سال تحصیلت هم سابقه حساب میشه

مرسی ، اره واقعا در کنارش حقوق هم حالا کم بازم خوبه 

شماهم موفق باشین❤️

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔