بیلونه مدیر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 1642 عنوان تا حالا برای مردن یکی دعا کردین | مشاهده متن کامل بحث + 1989 بازدید | 156 پست ؟بهم گفتن سکته کرده و خونریزی مغزی داره و رفته تو کماااااااا،خیلیییی خوشحالم قلبم داره محکم میزنه دلم میخواد امشب رو به صبح نرسونه، کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه. دیروز | 17:53 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسوی_آرشام عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 5907 ارهبه. عذاب وجدان ولم نمیکنه😭 اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖 درحال ترمیم🥀💔
tamana8864 عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 10701 میدونم درکت میکنم منم اگر متاهل بودم میخواستم جدا شم مطمئنم شرایط شما رو داشتم از بس بابام بی منطق و ... خدا چرا به مردای بداخلاق دختر میده
جامونده عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 288 تو ک دعات گیراس توروخدا واسه منم دعا کن ب آرزوم برسمفقط با مرگ اون کل خانوادمون کمی ب آرامش میرسیمداداشمو ازمون گرفت و خودش راحت داره زندگی میکنهبعد داداشم هممون باهاش مردیم.ولی اون رفت پی زندگیش و داره عشق و حال میکنه
بیلونه مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 1642 نکنین منم از خیلی ها ناراحتم و دلم شکسته ولی شنیدم تو روایت ها اگر از مرگ کسی خوش حال بشید بعدش حال ... قلبم از خوشحالی داره کنده میشه.... کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
هلیله90 عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 1584 انشالله حالت ی روزی نصیب منم بشه از دست شوهرم راحت بشم خدایا بابت داده هات و نداده هات شکر خدایا شکرت
آيتكين_جان عضویت: 1400/05/06 تعداد پست: 1230 خدا چرا به مردای بداخلاق دختر میده هووووف چی بگم بخدا منم موندم جرممون فقط دختر بودن بود تو این زندگی 🥲
بیلونه مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 1642 عزیزم خواهر گلم میدونی خدا چقد ناراحت میشه از اینکه از فوت بنده اش خوشحالی و دعا میکنی برا فوتش؟؟ می ... پس ناراحتی من چی؟پس چرا خدا از گریه های من ناراحت نشد؟حالا نوبت منه... کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
بیلونه مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 1642 من حال شمارو میفهمم،مشخصه چقدر عذاب کشیدیان شاالله آدمای بی وجدان زندگی منم،به بدترین درد دچار بشن ب ... آمین عزیزم. کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
zibaye1401 عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 3817 دعا نکردم بمیره فکرم ب سمت مردن اصلا نرفته بود اما گزشت داشتم فراموش میکردم همه بدی هارو که دیدم خدا انگار یادشه ی کاری باهاش کرد هرروز منتظره که کی بشه تموم شه عمرش هرروز درحال مردنه و همین روزا تموم میکنه
ice333 عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 3211 نکنین منم از خیلی ها ناراحتم و دلم شکسته ولی شنیدم تو روایت ها اگر از مرگ کسی خوش حال بشید بعدش حال ... اره نباید برای مرگ کسی آرزو کنیم .ولی منم گاهی از شدت عصبانیت ته دلم میگم کاش بمیره .بعد پشیمون میشم میگم مرگ دست خداست من کاره ای نیستم
khatoonnn عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 1366 من منتظر خدا نمیمونم...اگه خدا دوسم داشت اون آدم رو نمیآورد تو زندگی من... این خیلی وحشتناکه هیچ وقت مرگ کسی رو نخواید ، انرژی منفی ش ب خودتون برمی گرده رهاش کن فقط اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ. خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
بیلونه مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 1642 طلاق رو میذاره ولی نمیذاره مستقل باشم. من حتی تحمل اخلاقش رو برا یه روز ندارم. تازه با مامانم همیش ... تو سن قانونی رو رد کردی اون نمیتونه برات تصمیم بگیره. کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
باورم عضویت: 1397/09/18 تعداد پست: 4702 کاش همه آدم ها تو زندگی چنان باوجدان زندگی کنن که هیچکس آرزوی مرگ و عذابشونو نداشته باشه، حیف که آدم های بدذات خیلی زیادن برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
بهار2595 عضویت: 1395/10/21 تعداد پست: 6507 یکی از فوبیا های بزرگم اینه نکنه منم یه غلطی کرده باشم یکی اینجوری برام آرزوی مرگ کنه؟ تو ادم خوبی هستی که این فکر رو داری منم بهش فکرمیکنم دختر نازم تموم زندگیم 🦋
tttttttt9 عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 4009 انقد آشغال بود که هیچ وقت قبول نکرد چقدر آزارم دادن...مهم اینه که مرده.باید پسرش هم با خودش ببره بای ... خب الان جدا شدی این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید!