2777
2789
عنوان

تا حالا برای مردن یکی دعا کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 2403 بازدید | 157 پست
من درک میکنم عزیزمما فقط یه فرصت زندگی داریم. دردناک‌ترین چیز اینه که یکی توی زندگی آدم باشه یا پیدا ...

تازه من نمیتونم از قهر تا مهر امضای طلاقم خونه بابام باشم چون علاوه بر اخلاق بد بابام. مامان و بابام مثل سگ و گربه هستن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو رو خدا پدرم و شوهر سابقم رو دعا کنن خدا سکته شون بده بمیرن امشب😭😭

وای این دعای منم هست،بخدا من آدمی نیستم که کسیو نفرین کنم فقط اینا خیلی زجرم دادن😔

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
طلاق بگیر و برو جدا زندگی کن.من همین کار رو کردم اولش تا سر پا بشی خیلییییی سختی می‌کشی اما بعدش راح ...

مگه پدر دیکتاتورم می‌ذاره . من از بچگی ازش میترسیدم . منو تهدید به مرگ میکرد. یه جلاد مذهبی افراطی

دست راستت رو سر من...کاش شوهر نامردم و پدر بیغیرتش رو تخت بیفتن فقط دوتا چشم برای نگاه کردن داشته باشن

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
مگه پدر دیکتاتورم می‌ذاره . من از بچگی ازش میترسیدم . منو تهدید به مرگ میکرد. یه جلاد مذهبی افراطی

من جای تو بودم دادخواست میدادم 

حتی اگه سیاه و کبود میشدم 

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.

کی ؟ هیچ وقت کسی نفرین نکن واگذار کن ب خدا خودش ج میده 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

نکنین منم از خیلی ها ناراحتم و دلم شکسته ولی شنیدم تو روایت ها اگر از مرگ کسی خوش حال بشید بعدش حال روحی خودتون بد میشه بازم خودتون برید این روایت رو جستجو کنید 

برای تعجیل در ظهور امام زمان وحاجت روا شدنم لطفا دعا کنید 🙏🏻🌱