2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ گچ رو که برداره بینت پر ورم میشه،منم دستم تو گوش خورد افتضاح ورم کرده بود از ترسم به دکتر نگفتم، ...

ببین گلم به سوال 

مدل عمل بینی دقیقا همین میشه که بعد عمل عکس انداخته دکتر ؟

چون من یکم قوس میخاستم اما قوس نداره 

میخام ببینم ممکنه بخاطر ورم باشه یا نه؟ 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

بچه‌من ده بار با سر رفت تو دماغم

تازه تو دوره نقاهت بلندش کردم به اون بچه مدرسه ایم به مدت طولانی با سر پایین درس دادم

اگه دکترت معروفه غمت نباشه

بعد باز کردن گچ هم به دکتر یگو اینجوری شده و چکش کنه

ببین گلم به سوال مدل عمل بینی دقیقا همین میشه که بعد عمل عکس انداخته دکتر ؟چون من یکم قوس میخاستم ام ...

نه عزیزم الان کلی ورم داره بعدش خیلی جمع و جور میشه قوس ام میگیره ولی نه اونقدر که مثلاً از نیمه فانتزی بشه فانتزی

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
نه عزیزم الان کلی ورم داره بعدش خیلی جمع و جور میشه قوس ام میگیره ولی نه اونقدر که مثلاً از نیمه فان ...

نه بلافاصله که عکس گرفته بود 

قوس نذاشت و صاف بود 

خودشو ک ندیدم من 

اما من یکم قوس میخاستم 

میگم ینی ممکن هست سر عمل بخاطر ورم اون قوس دیده نشده باشه؟ 

معمولا عکس بلافاصله بعد عمل با شکل نهایی عمل چه فرقی میکنه؟ 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

نه بلافاصله که عکس گرفته بود قوس نذاشت و صاف بود خودشو ک ندیدم من اما من یکم قوس میخاستم میگم ینی مم ...

واسه من که اون عکس ام ورم داشت انگار،اگه گفتی قوس ملایم میخوای بعد چند وقت خودشو نشون میده

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.