2777
2789

سلام 

امزروز پارتنرم منو مامانشو برای نهار دعوت کرد تا باهم اشنا بشیم بعد من برای مامانش دسته گل گرفته بودم ولی اون برام هیچی 

بعد که نشستیم یکم نگاهم کرد با پشت دستش زد به میز گفت ماشالا عروسم فندقه اون موقع حس خوبی گرفتم ولی بعدش گفتم نکنه منظورش اینه قدم کوتاهه یا چون گندمیم گفته فندق شایدم بخاطر لپام خلاصه کلی ناراحت شدم نمتونست بگه خوشگله مثلا 

بعدترش پاشدم برم دستامو بشورم برگشتنی دیدم کیفم از جایی که گذاشتم اینوتره شک کردم ولی به روم نووردم تو خونه دیدم که بله یه چیز سبز رنگ تو کیفمه کنجکاو شدم بازش کردم دیدم توش اسم قران و ایناست انداختمش تو کانال نزذدیک خونمون الان دوستم میگه خاک برسرت باید به پسرش میگفتی دعارم بع یه دعانویسی نشون میدادی ببینیم چیه نظرتون چیه بچه ها چیکار کنم

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>>

کاش نگه میداشتی به دعا نویس نشون میدادی ببینی اصلا چی بوده 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با گوشی مامانم ازش غکس گرفتم بنظرت کارسازه

اره از متنش اینا عکس داشته باشی نشون بدی میفهمه اینجوری حداقل بهتر طرف مقابلت رو میشناسی 

فقط 12 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
فقط فرار کن و کات دعا وقتی دیدی باطل شده نگران نباش

اخه بنظرت خیلی ناشیانه نبوده کارش برا چی تو کیفم گذاشته فکر کرده من کورم

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>>