2777
2789
عنوان

امروز برا اولین بار مامانش و دیدم تو کیفم دعا گذاشته به پسرش بگم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 2035 بازدید | 117 پست

شاید میخواد امتحانت کنه ببینه سردرمیاری از اینچیزا یا مثلا سریع خبر میدی یا نه 

شایدم میخواد بترسی و قیدشون بزنی

بستگی داره چجور ادمایی هستن بعد راحتر میشه قضاوت کرد

ولی نشون یه عالمی چیزی بده میفهمه دعای چیه

شاید میخواد امتحانت کنه ببینه سردرمیاری از اینچیزا یا مثلا سریع خبر میدی یا نه شایدم میخواد بترسی و ...

خانواده نسبتا با وضع مالی خوبن 

باباشون مربی بوکسه سه تا پسر داره که هر سه بوکسورن دخترشون دبیرستانیه 

مامانش یکم ادم شق و رقیه و کارمند بانکه 

خیلی بی حاشیه ان 

من سنن اوخورام من دیوانه دییلر>>>>

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزمبه نظر من هم دلیلی نداره مادرش این کار رو کنه اگه خیلی برات مهمه اونجایی که رفتین دوربین ن ...

وایایییییییی ماشالا به این هوش و ذکاوتتتتت ماشالااااا چرا به ذهن خودم نرسیددددد 

ببین نجاتم دادی رسما ممنونتمممممم

اوه پس سه چهارتا بوکسور دارن خیلی مواظب باش جنگ و دعوا راه نندازی خخخخخخ

اره بابا ادم خوف میکنه بینشون ولی داداشم همینجوری باهاشون اشنا شد کلاس باباش میرفت وقتی کوچولو بود داداشای پارتنرم و خودشم اونجا اموزش میدیدن باهاشون دوست شده

وایایییییییی ماشالا به این هوش و ذکاوتتتتت ماشالااااا چرا به ذهن خودم نرسیددددد ببین نجاتم دادی رسما ...

خواهش می کنم کاری نکردم ♥️😘

فعلا تا مطمئن نشدی اصلا موضوع رو به آقاپسر نگو 

انشالله که کار مادرش نیست ♥️

اره بابا ادم خوف میکنه بینشون ولی داداشم همینجوری باهاشون اشنا شد کلاس باباش میرفت وقتی کوچولو بود د ...

شوخی کردم بندگان خدا دنبال ورزشن نه کتکاری خخخخ 

اها پس آشنا هستن

ان شاالله هرچی خیره پیش بیاد