2777
2789

خداروشکر من که اصن طلا ندارم که کسی بخاد سواستفاده کنه حانواده دو تیکه جهازم بزور دادن بهم

ی النگو پلاک کوچیک داشتم که اونم شوهرم فروخت سال بعدش پول اومد دستش گفتم بگیر گفتش مگه از خونه بابات اوردی پول خودم بود دوست داشتم بفروشم

منم طلا ندارم هیچی ولی داشته باشمم نمیدم هرچیم باهاش بخرم میزنم به نام خودم. شوهر فرشته هم باشه نباید سرمایه ات رو بهش بدی

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهه واقعا

واسه بهترین مرد هم سرمایتو بدی یه روز همینو بهت میگه عوض تشکر

یه سری کاربرا اومدن راهنمایش کردن ولی کو گوش شنوا تازه توپید بهشون ک چرا عین پیرزنا بدگویی میکنید

اما اونا فقط داشتن تجربشونو در اختیارش میذاشتن ک فردا تو همین سایت نیاد ناله و نفرین کنه

واقعا احمق بوده اگر برعکس باشه اشکالی نداره ادم جونشم بده به خانومش مهم نیست بلکه افتخارم داره ولی ا ...

شما ها چرا یا  ازین وره بوم میفتین یا ازون وره بوم

یعنی چی ادم جونشم بده برا زنش افتخاره

هر چی به اندازه 

کمم نیستن زنایی که کارشون فقط کندنه

شما ها چرا یا ازین وره بوم میفتین یا ازون وره بومیعنی چی ادم جونشم بده برا زنش افتخارههر چی به اندا ...

زنی که ارزش خانواده را بفهمه 

و زحمت بچه کشیده باشه 

نه اینکه دیروز اومده فردا هم بره نه نه