تقریبا چهار ماه پیش موقعی که من خواب بودم به گوشیم از تلگرام به صورت ناشناس پیام میاد و شوهرم جوابشو میده ولی طرف یه جوری پیام میده که انگار من با اون در ارتباطم مثلا(یاد خاطرات ی ماه پیشمون افتادم و شوهرت هر وقت رفت سرکار بگو بیام و نوشته بود که درسته تو گفتی که من بهت پیام ندم ولی نتونستم طاقت بیارم...) خیلی از اینجور پیاما شوهرمم خیلی بهم ریختو گوشیمو برد پلیس فتا و اینا ولی از طرف هیچی پیدا نشد حتی اونجا بهش گفته بودن که طرف یجوری پیام داده که اصلا نمیشه شک کرد که درست نیس خلاصه از اون موقع شوهرم میگف عیب نداره و ما دشمن زیاد داریم شاید کار دشمنه که پدرشوهرم فوت کرد و افسردگی شدید گرف پدرم اومد که دلداریش بدع گف که مصبب این حالم زنمه من نمیتونم با اون پیاما کنار بیام باید از هم جدا شیم ولی واقعا هم من از هیچی خبر ندارم برای شما این اتفاقا افتاده؟ میتونین راهنماییم کنین خواهش میکنم
من کی هستم عزیزم خودتون استغفار کنید از روزی 14 تا شروع کنید براتون حمد خوندم ان شالله بهترین ها نصیبتون بشه عزیزم
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
چند صفحه اولو خوندم ...طبق ماجراهایی ک از سرم گذشته میگم خوانواده همسرم دشمنای خانوادگی زیادی داشتن ک با مزاحمت تلفنی محل کارم یا گزارش دادن محل کارم ب اداره تامین مشکل برای زندگیم پیش میاوردن منم از همه جا بی خبرم ...با مادرش هم درجریان میذاشتم که مزاحمت دارم با نام خانوادگی پسرت صدام میزنن گفت شمارشو بردار ببینیم کیه وقتی برداشتم ببرم نشون بدم شوهرم پیداش کرد دعوایی شد بیا ببین مادرشم بکل زد زیرش..یا خود شوهرم بخاطر اینکه خونه رو خالی کنه مدام با خطای ناشناس پیام میدادددعوا بیفته راجت با معشوقه هاش باشه بعد ها همه چی که آشکار شد دیدم بله من از همه جا بی خبرم داشتم تاوان بوالهوسی های اقارو میدادم ... از موضع ضعف رفتار نکن دست بالا بگیر قربانی نباشی دنیا خیلی کثیفه جوری برات مبچینن نمیفهمی چ ب چیه
من کی گفتم تلاش نکنه یا مشاور نره دعا در کنار تلاش برای زندگی بهتر
ولی بعضی موقع ها ادم تلاش میکنه نتیجه نمیگیره با استغفار در کنار تلاش میتونه زود به خواسته هاش برسه
هرکس راه حلی داد منم در کنارش اینو گفتم
دعا خرافات نیست عزیزم
میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی باردار نیستم تیکر همینجوری هست
درسته منم وقتی زیاد استغفار میکنم مشکلات باز میشن عموما هم مشکلات با همسرم...این ذکر آیت الله بهجت گ ...
الهی شکر عزیزم الهی همیشه خوشبخت باشید