2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 13585 بازدید | 364 پست
بجای منم استغار کن برام دعا کنید

من  کی هستم عزیزم  خودتون استغفار کنید از روزی 14 تا شروع کنید  براتون حمد خوندم ان شالله بهترین ها نصیبتون بشه عزیزم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استغفار کن یه تاپیک دیدم خانمه با زیاد استغفار کردن مشکلات و بدی های شوهرشو برطرف کرده بود

درسته منم وقتی زیاد استغفار میکنم مشکلات باز میشن عموما هم مشکلات با همسرم...

این ذکر آیت الله بهجت گفتن گره گشایی هست زیاد بگید

نماز شبم اینجوره مشکل آدم رفع میشه 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
خیلی ها تو این تاپیک خیلی حدس ها زدن ولی بنظر من شما دوست پسری داشتی که باهاش در ارتباط بودی مجردی ی ...

شایدم همچین چیزی باشه ما که تو زندگیشون نیستیم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

چند صفحه اولو خوندم ...طبق ماجراهایی ک از سرم گذشته میگم خوانواده همسرم دشمنای خانوادگی زیادی داشتن ک با مزاحمت تلفنی محل کارم یا  گزارش دادن محل کارم ب اداره تامین  مشکل برای زندگیم پیش میاوردن منم از همه جا بی خبرم ...با مادرش هم درجریان میذاشتم که  مزاحمت دارم با نام خانوادگی پسرت صدام میزنن گفت شمارشو بردار ببینیم کیه وقتی برداشتم  ببرم نشون بدم شوهرم پیداش کرد دعوایی شد بیا ببین مادرشم بکل زد زیرش..‌یا خود شوهرم بخاطر اینکه خونه رو خالی کنه مدام با خطای ناشناس پیام میدادددعوا بیفته راجت با معشوقه هاش باشه بعد ها همه چی که آشکار شد دیدم بله  من از همه جا بی خبرم داشتم تاوان بوالهوسی های اقارو میدادم ... از موضع ضعف رفتار نکن دست بالا بگیر قربانی نباشی  دنیا خیلی کثیفه جوری برات مبچینن نمیفهمی چ ب چیه  

اخه استغفار کن شوهرت درست میشه دیگه تنه به خرافات میزنه متاسفانه:/

چه ربطی داره 

من کی گفتم تلاش نکنه یا مشاور نره دعا در کنار تلاش برای زندگی بهتر

ولی بعضی موقع ها ادم تلاش میکنه نتیجه نمیگیره با استغفار در کنار تلاش میتونه زود به خواسته هاش برسه

هرکس راه حلی داد منم در کنارش اینو گفتم 

دعا خرافات نیست عزیزم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

چه ربطی داره من کی گفتم تلاش نکنه یا مشاور نره دعا در کنار تلاش برای زندگی بهترولی بعضی موقع ها ادم ...

دقیقا دعا باعث میشه ادم ددست تو مسیرت قرار میگیره 

حتی مشاور درست 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....
تلگرام نمی تونن چون سرورهاش تو ایران نیست من این مسیر رو رفتم تنها در صورتی میتونن طرفو گیر بندازن ک ...

کار سختیه ولی ممکنه 

احتمالش صفر نیست

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
خب وقتی زن و شوهر به هم اعتماد دارن چرا پشت هم نباشن و قانونی پیگیری نکنن تا پدر طرفو دربیارنچرا شوه ...

خب شوهرش ندونسته حق داره

وقتی ثابت نشده چطور اعتماد کنه

شما هم حرفا میزنیا

و اینکه تلگرام امن ترین برنامه دنیاس هیچ پلیسی نمیتونه ب اطلاعات دسترسی پیدا کنه

اسی هم راهی جز انکار نداره

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
چه ربطی داره من کی گفتم تلاش نکنه یا مشاور نره دعا در کنار تلاش برای زندگی بهترولی بعضی موقع ها ادم ...

وقتی ذات طرف گوه باشه با این خرافات ها درست نمیشه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

عزیزم شوهرش بهش گفته پلیس فتا بهم گفته زنتو طلاق بده، تازه بدون مهریه، ما هم کمکت میکنیمبعد تو چطور ...

بدون مهریه نمیشه زن خیانتکار هم مهریه بهش تعلق میگیره اینو یادت باشه قاضی تصمیم میگیره نه مامور دادگستری

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
بدون مهریه نمیشه زن خیانتکار هم مهریه بهش تعلق میگیره اینو یادت باشه قاضی تصمیم میگیره نه مامور دادگ ...

پس از همین جا میفهمیم که شوهرش دروغ میگه و مقصر صد در صد این قضیه شوهر و خانواده شوهرشه

دیگه چرا طرفداری میکنی از شوهره؟

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

درسته منم وقتی زیاد استغفار میکنم مشکلات باز میشن عموما هم مشکلات با همسرم...این ذکر آیت الله بهجت گ ...

الهی شکر عزیزم الهی  همیشه  خوشبخت باشید