2777
2789
عنوان

همسرم بهم مشکوکه

| مشاهده متن کامل بحث + 13585 بازدید | 364 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم ساده گیر آورده طفلک که از ترس آبروش سریع کنار بره:/

شوهرش حتما داره خیانت میکنه وـ میخواد با این بهونه ازش جداشه بره دنبال هرزگیش

ک... شعرهم گفته که رفته فتا وبهش گفته جداشو فکر مهریه هم نکن ما کمکت میکنیم

اخه کجا دیدیم پلیس همچین حرفی بزنه 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

واقعا هم دور از ذهن نیست مگه اینکه اون طرف علم غیب داشته باشه که به جای اسی شوهرش پیامو میخونه و وقت ...

این مردا واسه این ک مهریه ندن یاد گرفتن ب زنشون انگ بی ابرویی بزنن 

واقعا غیرت کجا رفته خب میخای جدا بشی مثل ادم بگو نکه فلسفه بچینی بعدم پلیس فتا خود خانم رو هم میگه بیاد ازش سوال بپرسه 

کلا این داستان یه خورده عجیبه

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

تو تلگرام نمی تونن ردیابی کنن طرفو یارو هم دیلیت اک میزنه خوب کارشو بلده من ک فک میکنم یکی از آشناها ...

میتونن آغا اون دیلت هم بزنه اطلاعاتش میمونه ردش هست

الان مثلا یه سایتی رو جستجو کن برو داخلش سریع بیا بیرون اطلاعات سیستمت اونجا ثبت میشه

برو تو گوگل در مورد یه موضوعی جستجو کن اکسپلور اینستات پره اون موضوع میشه

الان همه چی بر پایه هوش مصنوعی الان عطسه هم کنی اونا میتونن بفهمن

یه هکر متوسطم از پس اینکار برمیاد شک نکن

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
اونم چه ازدواجی 😖 حالا فکر کن با بی آبرویی و چنین داستانی جدا هم بشه شوهرش این داستان ول نکنه

دقیقا به خاطر همینه که میگم زیر۲٠ازدواج کردن ظلمه چون خیلیا تواین عقلشون کامل نشده

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

با خانوادت بیفت دنبال این قضیه بگو می‌خوام تا تهش برم نهایتش به نتیجه نرسیدم بدون مهریه طلاق میگیرم ولی وای به روزگارت اگر پای تو درمیون باشه پدر  پدر و پدر جدت رو از گور درمیارم برات میرقصونمشون

میتونن آغا اون دیلت هم بزنه اطلاعاتش میمونه ردش هستالان مثلا یه سایتی رو جستجو کن برو داخلش سریع بیا ...

تلگرام نمی تونن چون سرورهاش تو ایران نیست 

من این مسیر رو رفتم تنها در صورتی میتونن طرفو گیر بندازن ک با پیامک یا تو اپ های داخلی پیام داده باشه 

بعدم هکر دقیقا چیو میخاد هک کنه؟ با یه اکانت پاک شده هزگر نمیشه گوشی کسیو هک کنی یا باید شماره تلفن باشه یا مدل گوشی طرف یا اکانت فعال طرف ک بتونه لینک آلوده براش بفرسته

💔 Some scars don’t fade — they just learn to hide.

خیلی ها تو این تاپیک خیلی حدس ها زدن ولی بنظر من شما دوست پسری داشتی که باهاش در ارتباط بودی مجردی یا شاید هم تو متاهلی ولی بعدش جدا شدی ولی اون آدم بعد چند وقت پیام داده و وقتی فهمیده بجای شما شوهرت جواب میده اکانت شو پاک کرده 

اگه اشتباه فکر میکنم منو ببخش گلم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
فک کنم خودت استغفار لازمی:/

اره عزیزم منم لازم دارم همه ی ادم ها لازم دارن  شما هم لازم دارین بعضی گناه ها هم ندونسته ادم انجام میده گناه هایی که خواسته یا ناخواسته انجام میدیم مانع رسیدن به حاجات میشه و برامون مشکل ایجاد میکنه استغفار یک جور پاک سازی هست 

من قصدم راهنمایی و کمک بود سعی کردم به اسی کمک کنم

ولی دلیل طعنه شما رو متوجه نشدم به نظرم تا وقتی میشه مودبانه صحبت کرد و منطقی حرف زد تیکه و طعنه خیلی مسخره هست 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

چیزی که واضحه اینه که حداقل 50 درصد صحبتای شوهرت دروغه

اینو یه بچه هم میفهمه، ساده گیر آورده تو رو... 

کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚
با خانوادت بیفت دنبال این قضیه بگو می‌خوام تا تهش برم نهایتش به نتیجه نرسیدم بدون مهریه طلاق میگیرم ...

اخرشو با کی بودی؟ 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست