2777
2789
عنوان

دعوا با خانواده شوهر لطفا بیاید نظر بدید کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 1392 بازدید | 89 پست
من از خودمو همسرم دفاع کردم گفتم چرا بین داماد و عروس فرق میذارید،بخدا بارها شده رفتیم خونشون علنا د ...

شما اشتباه کردی جانم، احترام کسی رو که احترامت رو نداره نگه ندار

منم خانواده شوهرم خیلی بدتر از ابن چیزی بودن که تو میگی، بعد فکر میکردن به خاطر آبروی خودم و خانواده ام چیزی نمیگم بهشون، منم زدم زیر همه چی و پته شون رو ریختم رو آب، عروسیم پدر شوهر و مادر شوهرو راه ندادیم، آخ که جگر خودم و کل مردم حال اومد😕(قضیه اش مفصله، از تهمت دزدی گرفته تا اینکه میخواستن کاری کنن شوهرم طلاقم بده حتی مادر شوهرم میگفت به مردم که پسرم میخواد زن بگیره و دختره رو نمیخواد تا اینکه منو دوسال و نیم تو عقد نگه داشتن و عروسی نگرفتن و برا اون یکی پسرشون که یکسال بعد ما عقد کردن خونه ساختن و طلا گرفتن و عروسی گرفتن، انقدر عروسی نگرفتن تا یکی از نزدیکانم فوت کرد و اینکه خونه طبقه بالاشون مال ما بود نمیزاشتن بفروشیم میرفتن بنگاه مشتری ها رو رد میکردن، تاپدر  شوهرم که میخواست به بهانه ای از شوهرم امضا بگیره خونه رو بزنه به نام خودش تا پیچوندن حلقه ازدواج شوهرم و بعد هم قسم و قران دروغ خوردن و ....هر چی بگم کم گفتم، آخر سرم ریالی بهمون ندادن و خودم و شوهرم عروسی گرفتیم....خیلی هم نفرینشون کردم، دوماه بعد عروسیم پسرشون تو تصادف مقصر قتل کسی شد و ماشینشون داغون شد و دوتا ماشین دیگه رم داغون کرد و دیه شخص رو هم باید میدادن، هر کی تو شهر بود بهشون میگفت حق فلان عروس گرفتتون)

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

مقصر اونها نیستن بلکه همسرته. میخواستید برید ترکیه چرا به حرف مادرش کنسل کردید؟ یلدایی و عیدی گفتن ر ...

من جلوی پای داماد بلند نمیشم،منم همسرم تنهایی یلدایی آورد ولی نذاشت خانواده اش بفهمه،من از این میسوزم نگفتن این دختر پدرش فوت شده بچه یتیم بهم رحم نکردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه حرف مو میزنم یکبار بحث سرویس طلا بود همه خانواده اش بودن رک گفتم نه حذف کردن نداریم من انتظ ...

من یکبار به روشون آوردم که چرا سر عقد کادو ندادین،همسرم خودش سرویس و حلقه و انگشتر خرید اونا هیچی ندادن،مادرشوهرم قهر کرده بود بهش برخورده بود

حق با شماست .. ولی خب به نظرم دخترها تو انتخاب شوهر باید دقت کنن.خودمم همینم و خانواده شوهرم برام کا ...

خانواده داماد آره واقعا پولدارن ولی خانواده همسر منم وضع مالی خوبی دارن از نداری نیست زورشون میاد واسه عروس خرج کنن

چشمام پر از اشک شد...خدا جوابشونو بده خانواده ای که بین دختر پسر فرق می‌ذارن....به شوهرت بگو هم من و ...

ببین من ۴ساله فقط میریزم توی خودم شب تولد یکسالگی دخترم از ۲۰ روز قبل دعوتشون کرده بود حتی خانواده داماد رو هم دعوت کرده بود ولی یه شب مونده به تولد زنگ زدن کنسل کردن،من شب تولد دخترم فقط اشک میریختم از بی کسی

مقصر خودت هستی دیدی که اونا از اول همه چی رو گفتن رسم نداریم فلان بهمان شما چرا قبول کردی عروسشون بشی که الانم خودتو با خواهر شوهرت مقایسه میکنی شما میتونستی قبول نکنی عروسشون بشی حالا که قبول کردی پس بشین سر جات زندگیتو کن 

کاش آه منم بگیره اینارو

عزت نفستو بالا ببر .. خیلی شبیه منی ... همهههه ازم راضی ان به همه خوبی زیاد میکنم .. ولی خانواده همسر قدر نمیدونه . 

عزت نفستو ببری بالا و مشغول اهدافت باشی کمتر اذیت میشی. شایدم اذیت نشی. ناراحت نشی دوست عزیز ولی مشکل از ماست که عزت نفس نداشتیم‌ .. 

مقصر خودت هستی دیدی که اونا از اول همه چی رو گفتن رسم نداریم فلان بهمان شما چرا قبول کردی عروسشون بش ...

شاید یکی شرایط نداره و انتخابش وسیع نیست که بمونه و جواب رد بده به موارد اینطوری .. شرایط یکسان نیست...

شاید یکی شرایط نداره و انتخابش وسیع نیست که بمونه و جواب رد بده به موارد اینطوری .. شرایط یکسان نیست ...

خب شرایطش نداره قبول میکنه که با این شرایط ازدواج کنه پس دیگه حق نداره توقع داشته باشه که چرا برای خواهر شوهر رسم هست برای این نیست چون خودش خواسته