2777
2789
عنوان

از دست دخترم خیلی خستم دوست دارم سر به بیابون بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 49 پست

آخری از همه بدتره🤦‍♀️

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا صبرت بده

منم دختر پیش دبستانی دارم این مدلی باشه من دیوانه میشم 

ب نظرم یک روزه تیم مدلی نشده و خوب و بد و کم و زیاد حاصل تربیت یا سهل انگاری خودتونه 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم تعجبی نداره احتمالا فرزند اول تون هست و بچه ی کوچک دیگری در این سن در فامیل ندارید

این رفتارهایی که گفتید هیچکدام در این سن غیر طبیعی نیست شما باید سطح توقع تون رو از کودک تعدیل کنید و به اون به چشم یک کودک نگاه کنید و توقع رفتار بزرگانه نداشته باشید

حتما با یک تسهیلگری والدین مشورت کنید

همه مون با فسقلیامون از این دردسرا داریم.

دختر منم معتاد خونه پدرشوهرم بود، به سختی ترکش دادم.

خدایی اونام خیلی کمکم کردن تا درست بشه.

رفتم مشاور.

خیلی برام زحمت داشت.

خودم تو خونه باهاش اینقدر بازی میکردم، حتی وقتی واجب بود بره، من مثلا دکتر داشتمم دیگه نمیرفت

تو سن ۵سالگی میره مدرسه چرا

منظورش پیش دبستانیه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بچه هست دیگ تو خودت زیاد اذیت نکن کارت به دکتر میکشه

وای نمیتونم همین الان کلی داد زدم سرش بعد ساکت شد من نشستم گریه کردم میگه چرا گریه میکنی بخاطره من؟ من ناراحت نیستم ازت اروم باش دیدم انقدر مهربونه باز مثه بلانسبت سگ گریه کردم دخترمم نشست گریه کرد

اومدم خیر سرم با شوهرم درد و دل کنم پیام دادمش گفت من کار دارم بای

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

پدرش که شوته اصن همش یا سرکاره یا خونه هم هست وقتی برا بچه نمیذاره همش با خودمه اصن همسرم سرکاره تا ...

موقعی ک آرومه باهاش صحبت کن ببین چرا پرخاش میکنه مشکلش چیه

نذار عادت حرف خبر دادن روش بمونه 

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

وقتی گریه می‌کنه اصلا محل ندههههه 

بعد چند وقت درست میشه 

وقتی با یک زن یا مرد خیانتکار بد حرف میزنم نگو قضاوت نکن سرت میاد، خیانت اشتباه نیست یک انتخاب است آدم با ذات درست هم این انتخاب رو نمیکنه !!

قطعا ببرش روانشناس

هرچی به باباش میگم میگه چه روانشناسی بچست

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

وای میگه مامانم گفته اینو و بگو اونو بگو 🥴🥴🥴بهش بگو هرچی بهت میگم باید بین خودمون بمونه بچه

واای یه بار حرف تتو بود.

جاری من کنار گردنش  رو سرشونش زده بود برای عید یه سالی و لباسشم باز بود تا دیده بشه.

به خدا من با اون کار نداشتم، دخترم گفت تتو دوست دارم، گفتم تتو خزه.

گفت یعنی زن عمو فلانی خزه، گفتم یا علی الان میره به مادرشوهرم و بقیه میگه ، جنگ میشه، کلی براش توضیح که تهش مادر من غلط کردم ، تتو هم خیلی عالیه