2777
2789
چی بگم بهش؟که فکر نکنه دارم سو استفاده میکنگ

سو استفاده چیه عزیزه من

شما بچشون هستی+ اینکه تک فرزندی 

از بقال سره کوچه که نمی‌خوای قرض کنی خانوادتن

بگو من خونه خریدم حالا ۵۰ تومان لازم دارم چون دستم خالیه دیگه هیچی طلا ندارم 

😂😂خودش میدونه که پول کم نداشتیم،اخه خودش باهام اومد طلا فروختم

پس نگو‌چون اگه میخواست بده اون لحطه نمیزاشت طلا بفروشی که 

کارت شانستو نگه داره واسه یه روز دیگه که نیاز داشتی ازش استفاده کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قولنامه یا سندش خونه رو نشونش بده و بگو اینم خونه من ..ببین عس العملش چیه

میدونه خونه خریدیم و خیلی خوشحاله اما میدونه پول کم نداشتیم دیگه هیچ نگفت که ۵۰تومن رو بهت بدم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

😂😂خودش میدونه که پول کم نداشتیم،اخه خودش باهام اومد طلا فروختم

خب نگو خودش دیده داری میفروشی اکه میخواست همون موقع بهت میداد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نگو چون برای خونه بهت گفته بود ولی وقتی حضوری پیشش بودی بگو‌دیگه طلا ندارم حس بدی دارم اگه گفت بهت میدم که‌هیچی اگه گفت انشاءالله میخری یعنی نمیده

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد
سو استفاده چیه عزیزه منشما بچشون هستی+ اینکه تک فرزندی از بقال سره کوچه که نمی‌خوای قرض کنی خانوادتن ...

ی فکر دیگه هم دارم خودم

میخوام بگم من میخوام اون ۵۰تومن رو برای خودم پس انداز کنم و طلا بخرم،اگه الان داری بیا بریم بخریم،نگهدار پیش خودت و کادو یلدایی که میخواستید برام بیارید به جاش اینو بیارید

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

بچه داری؟

نه عزیزم

ی فکر دیگه هم دارم خودممیخوام بگم من میخوام اون ۵۰تومن رو برای خودم پس انداز کنم و طلا بخرم،اگه الان ...

همین از همه عالی تره 

برو بگو

درسته که الان متاهل هستی و پدر وظیفه ندارن اما شما تک فرزندی فرق داره

همین از همه عالی تره برو بگودرسته که الان متاهل هستی و پدر وظیفه ندارن اما شما تک فرزندی فرق داره

باش عزیزم ممنون از راهنماییت

میگم و نتیجه ش رو بهتون میگم

اگه نیاز دارن ازشون نگیر

نیاز ندارن جانم

خیلی راحت میتونن اوکی کنن

همین از همه عالی تره برو بگودرسته که الان متاهل هستی و پدر وظیفه ندارن اما شما تک فرزندی فرق داره

گفتم بهش عزیزم

گفت الان ندارم اما تا چندماه دیگه برات جور میکنم

گفت وظیفمه بهت پول بدم اما الان خیلی بدهی دارم

گفتم بهش عزیزمگفت الان ندارم اما تا چندماه دیگه برات جور میکنمگفت وظیفمه بهت پول بدم اما الان خیلی ب ...

خب خداروشکر خوب برخورد کردن باز عذاب وجدان نگیری

ان شاالله بدن طلا بخری 😍😍