2777
2789

صبح من رفتم سرکار قرار صبحونه داشتیم کسی که باید نون می‌آورد نیاورده بود

منم گفتم عیب نداره زنگ میزنم نامزدم میاره

پیام دادم ساعت 8نیم جوابمو داد که اره خواب موندم باید برم سرکار ماشین دستم نیست (چند وقتیه ماشینو دادیم برادر شوهرم تا ماشین بگیره)

منم انقدر ناراحتتتتت شدمممم که اره جلو همه ضایع شدم بعد یکی از بچه ها هی تیکه مینداخت که اره یه بربری نگرفته اینا

تا ساعت دو برم خونه کلا حرف نزدیم بعد اونم همش دعوا 

به همه ام گفته زنگ زده مامانم اره دخترت سر یه بربری قهر کرده

حرصم گرفته که واقعا ارزش یک ربع پیرشدن سرکارش یا گرفتن یه اسنپو من نداشتم؟

کم برام نمیزاره تو هیچی هرچی بخوام میگیره ولی این فرق داشت جلو همه ضایع شدم خودشم میگه آره اونا پرت کردنو فلان 

هدی هدیه ای از طرف هادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با نامزدت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

واییی هوس بربری کردممممم

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕

مگه نامزدت خدمتکار اوناست ک براشون بربری بیاره اونی ک باید میورد مقصره

آخرش شوهرت برات میمونه این آدمای دورتو زیاد گنده نکن بخاطرش میونتون خراب نشه حیه

اقایون بیشعور ک اینجا تشریف دارن درخواست ندن