2777
2789

بعضیام هستن صبح تا شب میخورن و میخوابن و سرشون تو زندگی بقیه‌س و حسودی میکنن. باز پزشکا لااقل یه مدرک دارن!

همواره مراقب آنچه درباره یک زن می شنوید باشید. شایعات از جانب مردانی است که نتوانسته اند به وی دست یابند یا زنانی که نتوانسته اند با وی رقابت کنند.

اره منم موافقم دلیلت برای نابود بودنش چیه ؟

اینکه اشباع شده ظرفیتا رفته بالا الان اکثرا پزشکی امسال قبول شدن فرسودگی کاری هم داره درامدشم کمترشده باید بشی از اون دکتر معروفا یا مناطق محروم بری برای ئرامد بالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن هر روز دوش آب ولرم بگیری، چند لیوان آب خنک حتی آب سرد اگه تونستی در روز حتما چند لیوان آب سرد میل کنی

در نهایت بپذیر که نتونستی پزشکی قبول بشی

حالا نفس عمیق بکش، آفرین گلم، حرص نخور واسه دانشجوهای پزشکی، اونا خودشون همونجوری که با استعدادشون قبول شدن همونطوری هم با استعدادشون پول خوبی در میارن و کیف میکنن و حقشون هم هست، تو حرص نخور، پوستت خراب میشه😅

ویزیت 782 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ویزیت عمومی 170 هست بدون خوشگلم متخصص هم 400 حتی

چی بگم به هر حال اون نمونه بارز این بحث تو فامیل ماست به هر حال پزشکی و دندان روزانه بهترین رشته های این کشور و حتی در جهان هستن . ۸ نفر از رتبه های ۱ تا ۱۰ پزشکی رو انتخاب کردن اگر بد باشه برای کل مایی که انتخابش کردیم هم بد میشه و همه چیز مدت تحصیل و درآمد نیست

دندان هم ۶ ساله و پزشکی ۶.۵ سال . ۶ ماه بیشتر کلا و این دو رشته در سطح جهان بهترینن به هر حال برای ق ...

معلومه که بهترینن 

ولی بنظرت از هر هزار دانشجوی دندون چندنفر میرسن به اون درآمدی که آرزوشو داشتن؟

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

معلومه که بهترینن ولی بنظرت از هر هزار دانشجوی دندون چندنفر میرسن به اون درآمدی که آرزوشو داشتن؟

میدونم ولی خب منی که رتبه خوبی از کنکور گرفتم تو انتخاب رشته کلا دو رشته پزشکی و دندان رو میزنم چون این دو جهانی اند و انتخاب اول همه هستن 

میدونم ولی خب منی که رتبه خوبی از کنکور گرفتم تو انتخاب رشته کلا دو رشته پزشکی و دندان رو میزنم چون ...

بیا بریم سر درسمون … دانشجوهای پزشکی و دندون الان دغدغه شون بیوشیمی و بافت شناسی و جنین شناسیه این بنده خدا هم ریاضی و فیزیک و زیست دبیرستان !!!

با این اسکولا بحث نکن

نه خداییش کلی زحمت بکش پزشک روزانه بخون بعد جامعه اینجور بگن؟ آخه پول همه چیز نیست به خدا یه دعای خیر که اون دنیا از آتیش محفوظ نگهت داره تنها دلیلم برای انتخاب این رشته بود

با این اسکولا بحث نکن

اسکول تویی بی شخصیت 

با اون تاپیکات مشخصه چه آدم معلوم الحالی هستی باهات بحثی نمیکنم جواب ریپلایت هم نمیخونم که جواب بدم

خواستم بهت یادآوری کنم خودت چی هستی پس با باسوادا بحث نکن

اینجا اگه گفت و گویی شکل گرفته آدمایی دارن گفت وگو میکنن که کار و باری دارن آینده ای دارن نه تویی که هرروز دنبال یه نری

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عزیزم روزی ده بار اینوتکرارکن

به من چه، به توچه

باورکن زندگی برات آروم ترمیشه. 

تاسیان؛دلتنگی برای چیزی که دیگرنیست.«تاسیان یعنی مفهومی فراترازدلتنگی،غم،اندوه وحسرت🖤».     حالِ من بعدازتوشده حالی شبیه تاسیان پدر؛

بیا بریم سر درسمون … دانشجوهای پزشکی و دندون الان دغدغه شون بیوشیمی و بافت شناسی و جنین شناسیه این ب ...

دقیقا دارم آناتومی توراکس میخونم بعدم بیوشیمی کمی سخته ولی خب آدم مغزش داغ میکنه از بعضی حرفا