2777
2789
نه خداییش کلی زحمت بکش پزشک روزانه بخون بعد جامعه اینجور بگن؟ آخه پول همه چیز نیست به خدا یه دعای خی ...

بگن

حرف و نظر اینا هیچ اهمیتی نداره

اونی که عقلش برسه در اولین فرصت میره از اینجا

بعدم اینا میمونن

هرکاری دوس دارن کنن

اوایل منم بحث میکردم دیدم بحث با … جماعت فایده نداره 

بخوان هم نمیفهمن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم ولی خب منی که رتبه خوبی از کنکور گرفتم تو انتخاب رشته کلا دو رشته پزشکی و دندان رو میزنم چون ...

خواهر منم خیلی داره تلاش میکنه

الان کلاس یازدهمه خیلی دلم براش کبابه

اصلا نمیبینیمش کلا یا اتاق داره درس میخونه یا کتابخونه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

بگنحرف و نظر اینا هیچ اهمیتی ندارهاونی که عقلش برسه در اولین فرصت میره از اینجابعدم اینا میموننهرکار ...

به خدا درست میگین منم برم ادامه درسم دو روز دیگه آخر ترمه حرف با اینا چیزی رو عوض نمیکنه 

خواهر منم خیلی داره تلاش میکنهالان کلاس یازدهمه خیلی دلم براش کبابهاصلا نمیبینیمش کلا یا اتاق داره د ...

دقیقا پزشکی روزانه رتبه عالی میخواد مثلا با ۴۰۰۰ منطقه ۲ دندان تعهدی آوردن مهم روزانه بودنه