2777
2789
عنوان

اولش اینجوری بود که مردها به شغل های زنونه علاقه پیدا کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 52 پست
برام عادی بود که ببینم خانمها برن سرکار تا قوی دیده شوند و در کل دیده شوند.اما عجیبه چرا مردها خودشو ...

نآخن میکارن

موهاشون را بلند می کنند و می بندن

گوشواره گوش شون می کنند 

گردنبند  می اندازند 

دلیل اینکه از مردهایی که شغل آزاد دارن بیشتر خوشم میاد همین. مردونگی و قدرت و عرضه بیشتری دارن. از م ...

درهر صورت زمان اشنایی درشرایط مختلف قرارش بده و امتحانشون کن ببین مرد هستن یا نامردن 

به شغل و ظواهر اکتفا نکن مردا بازیگرای ماهرین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس خونه های منو شمارو عمم یا عمت درست کرده؟؟

کچ در و دیوارو خالت درست کرده؟ 

این همه ماشین و آهن آلات کار منو تو بوده؟؟ 

دست بردارید ازین جنسیت زدگی خواهشا 

مردا هنوزم مرد هستن اون تعدادی که گشادن ربطی به بقیه نداره

همینجور که زنای عوضی هم تعدادشون کم نیست ولی نمیشه گفت همشون مثل همن

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

نآخن میکارنموهاشون را بلند می کنند و می بندنگوشواره گوش شون می کنند گردنبند می اندازند

با زنا حسودی و رقابت  دارن میخوان ادای زنا دربیارن حتی اونایی که ظاهرشون به اصطلاح مردونس دقت کنی اخر خاله زنک و حسودن

خب چرا ؟ اعتماد به نفس میاره براشون ؟

واقعا نمی دونم

یک مراسمی بود

بعد از چند سال پسر دایی هام را دیدم

هر سه تا موهای بلند و بسته با کش

ابرو برداشته بودن 

یقه باز گردنبند

گوشواره 

صورتی پوشیده  بودن

شغل هاشون هم آشپز و هتلدار و ...

پس خونه های منو شمارو عمم یا عمت درست کرده؟؟کچ در و دیوارو خالت درست کرده؟ این همه ماشین و آهن آلات ...

بیشترشو کارگرای افغانی درست کردن 

دستای مردا و پسرای ایرانیو ببنید از دست زنا صافتر و نرمتره 

به دستای مردا دقت کنید متوجه میشید چه پخی هستن ✋

بیشترشو کارگرای افغانی درست کردن دستای مردا و پسرای ایرانیو ببنید از دست زنا صافتر و نرمتره به دستای ...

شاید مردای دور و بر شما پخ باشن سیسی😚☺️

بعد اینکه مردای شهر ما افغانی راه نمیدن

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

پس خونه های منو شمارو عمم یا عمت درست کرده؟؟کچ در و دیوارو خالت درست کرده؟ این همه ماشین و آهن آلات ...

صنعت ساختمان خیلی رفته تو رکود

نمی گم نیست کم شده

اکثر کارگرها هم افغانی 

جدیدا دیدم یک سری کارگر سیاهپوست هم از آفریقا اوردن

واقعا نمی دونمیک مراسمی بودبعد از چند سال پسر دایی هام را دیدمهر سه تا موهای بلند و بسته با کشابرو ب ...

پس احتمالاً جامعه دور و برشون همچین مدل‌هایی رو بهتر می پذیرد. چون همه مردها اینطور نشدند. 

ولی مرد شدن زنها خیلی زیاد شده بخصوص با کت و شلوار پوشیدن.

پس احتمالاً جامعه دور و برشون همچین مدل‌هایی رو بهتر می پذیرد. چون همه مردها اینطور نشدند. ولی مرد ش ...

خانم ها زیاد دیدم موهاشون را ماشین می کنن از ته می زنن

انگار هر کسی دوست داره شرایط دیگران را تجربه کنه ببینه چه حسی داره

صنعت ساختمان خیلی رفته تو رکودنمی گم نیست کم شدهاکثر کارگرها هم افغانی جدیدا دیدم یک سری کارگر سیاهپ ...

افغانیا فقط تو یه شهر های‌ خاصی هستن 

احتمالا شما فکر میکنی افغانیا همه جا نفوظ کردن ولی عرضم به حضورتون از ۳۰ و خورده ای استان ایران فقط تو ۱۰ تا شهر اجازه زندگی دارن

تو کلان شهری هم که من زندگی میکنم یدونه افعانی وجود نداره که بخواد اونا بسازنشون 

بابا اصل حرف من اینه نه ما زنا بدون مردا، نه اونا بدون ما نمیتونن زندگی کنن 

نه بخاطر بقا و تولید مثل،  از نظر عاطفی نیاز اجتماعی و ..‌

بهشون احتیاج داریم و اونا هم محتاج مان

کارگر های افغانی زور بازوی بیشتری دارند یا اهل کار هستند ؟

والا خیلیاشون هم که عوضی و متجاوزن 

حق کار و سرمایه رو از جوون ایرانی گرفتن مفت مفت عین یه خر کار میکنن