2777
2789

وقتی به آینده فکر می کنم ناامید می شم

می خوایم ماشین بخریم اما هنوز پولمون کامل نشده هرچی کار می کنیم بلکه بشه کمی پس انداز کرد و به هدف رسید نمیشه که نمیشه از بس همه چی گرونه

نمی دونم ما بی عرضه ایم یا همه همینن🤕😢

شما اوضاعتون چطوره؟

ما هم خیلی وقته 0یزی به اسم پس انداز نداریم، البته اینکه کلی قسط داریم هم بی تاثیر نیس

یبار میریم بیرون 3،4 تومن خرج میشه 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابای من درآمدش واقعا خوبه شغل  وموقعیت اجتماعی خوبی داره اما طوری ولخرجی کرده که الان اونقدر قسط داره که باید ماشین زیرپاشو بفروشه پول مردم رو بده . انفدرررر وام گرفته که الان ماهی نزدیک صد قسط بانک میده . 

نمیدونم این وام ها کجا رفت وقتی ما دوساله مسافرت نرفتیم 

همه همینن گلم من الان دی جی پی نصب کردم با اعتبار دی جی پی خرید خونه میکنم اونم انلاین از اکالا کالاهایی ک تخفیف خوردن میخرم ک بشه با ۱۰۰ تومن ۳ قلم جنس جمع کرد بعد قسط میدم حتی با دی جی پی میشه تپسی بگیری با اون پرداخت کنی حداقل پول خورد خوراک کم میکنم مابقیش پس انداز بیمه هم براخودم پرداخت میکنم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ما هم خیلی وقته 0یزی به اسم پس انداز نداریم، البته اینکه کلی قسط داریم هم بی تاثیر نیسیبار میریم بیر ...

ماهم دقیقا همینیم

کلی قسط داریم و خرجا هم که گرون به زور خوراکو چیزای واجبو می رسونیم🤦🏻‍♀️

بابای من درآمدش واقعا خوبه شغل وموقعیت اجتماعی خوبی داره اما طوری ولخرجی کرده که الان اونقدر قسط دا ...

ان شاالله گرفتاریتون حل میشه و دوباره اوضاعتون روال میشه توکل بخدا

ماهم دقیقا همینیمکلی قسط داریم و خرجا هم که گرون به زور خوراکو چیزای واجبو می رسونیم🤦🏻‍♀️

من به امید تموم شدن قسطامون دارم تحمل میکنم

که البته تا اونموقع قیمتا چندبرابر میشه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️