2777
2789
عنوان

مسافرت شوهر بدون خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 27 پست
من تا عصر سرکارممیگه مادرت بیاد پیشتاعصاب حرف مادرم ندارم

بچه کا نیستی تنها بمون من ده پونزده ساله تنها زندگی میکنم به شوهرت بگو نمیترسم تنهایی راحتترم چرا اینجوری میگه شوهرت ؟ مادرشوهرت نیست بری پیشش ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میدونه اختلاف دارممیدونه دلگیرم

خب از یه دوست معتمد خواهش کن شبا بیاد پیشت اکه لتزم شد خودت براش اژانس بگیر یه هفته هم خیالت راحته هم دروغ نگفتی

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بچه کا نیستی تنها بمون من ده پونزده ساله تنها زندگی میکنم به شوهرت بگو نمیترسم تنهایی راحتترم چرا ای ...

ن شهر دیگه س

ولی اگه بدونه نمیترسم میره ماموریت بازهم

ب خاطر پول 

مادرم میتونه بیاد ولی اعصابش ندارم

خب بهتره به نظرم مگه ساعت چند میخوابه یه کم دیرتر بیا یه کمم تو اشپزخونه سرگرم باش یکی دوشبشم یه دستی دعوت کنیه شبش فیلم بذار یه کاری کن مهلت بحث پیش نیاد

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خب بهتره به نظرم مگه ساعت چند میخوابه یه کم دیرتر بیا یه کمم تو اشپزخونه سرگرم باش یکی دوشبشم یه دست ...

من تا غروب سرکارم

غروب میرم شروع میکنه ایراد گرفتن

بعد میگه برا پسرش میخا غذا بپزه نمیتونه

من تا غروب سرکارمغروب میرم شروع میکنه ایراد گرفتنبعد میگه برا پسرش میخا غذا بپزه نمیتونه

خواهر نداری

ن شهر دیگه سولی اگه بدونه نمیترسم میره ماموریت بازهمب خاطر پول

خسته نباشی مگه من گفتم توهمون شهره ؟؟؟ تازه اسم ماموریت به گوشت خورده ؟ خب هرجا سفر میره اگر تونستی باهاش برو بعدم همینا که به ما میگیو به خودش بگو

میگم اگه بفمه از تنهایی ترسی ندارمهی ماموریت میرهمن نمیخام بره

اهان، پس بگو چون صبح باید برم سر کار ، دوست ندارم برم جایی بمونم یا کسی بیاد خونم، احساس خوبی ندارم ازین وضعیت . اگه بخوای ماموریت بری مجبورم تنها بمونم

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...