2777
2789
اینکه همه بلاکم کنن.بعد خانوادم فقط دنبال کشتن من هستن

کشتن برای چی ؟ توهمات خودته بخدا قرص بخوری خوب میشی‌یلحظه فکر کن چه دلیلی داره خانوادت بخوان بکشنت اگر اونا تورو نخوان الان باید خوشحال باشن که نیستی و راحت شدن از دستت اما چون دوستت دارن و نمیخوان اسیب ببینی دنبالت میگردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو برو جای من تو خونمون زندگی کن

من که نمیشه پسرم .

بعدشم هر کی جای خودشه.

هر چی تو خانوادتون شده بهتر از اینه تو سطح شهر به مشکل بدی بخورید...

فرار و این چیزا کار درستی نیست یه تصمیم عجولانه بیخودیه . که تهشم به جای درستی نمیرع

تا دیر نشده برگردید...

پشیمونی بعدا سودی نداره هیچ

@__mahyar

من که نمیشه پسرم .بعدشم هر کی جای خودشه.هر چی تو خانوادتون شده بهتر از اینه تو سطح شهر به مشکل بدی ب ...

هروقت رفتی خونمون زندگی کردی بعد منو بفرست اونجا.

هرچه برا خود نمیپسندی برا دیگران نپسند

سه بار بابام رو دماغ و دهنم نشسته.بارها منو تحریک به خودکشی کرده.ولی تو بیرون مردم کاریم ندارن

خب پدرت چون نگرانته و نمیتونه خشمشو کنترل کنه تو چیکار کردی که اون زدت ؟ پدر منم دستمو یبار شکست اما عاشقم بود وقتی ه رفت تازه فهمیدم کوه پشتمو از دست دادم

میدونم به فکرشی عزیزم ولی واسه کسی ک اگه واقعا همچین بیماری داشته باشه گفتن این جمله هیچ کمکی بهش نم ...

لعنتی تو ایران سیستم بهزیستی و روانشناسی ریدست باید این افرادو حمایت کنن درست