2777
2789
اتفاقا انقدر شانس دارن دخترای دهات از ازدواجبا پول پسره گوشی میخرن ارزوهایی ک خونه باباشون داشتن برا ...

مهریه نمیده خونه نداره ماشین نداره عروسی گرفتن رو میپیچونه تازه هزینه عقد هم با دختره جهاز کامل هم میخواد🤣🤣🤣

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
مهریه نمیده خونه نداره ماشین نداره عروسی گرفتن رو میپیچونه تازه هزینه عقد هم با دختره جهاز کامل هم م ...

دقیقااا

الان فامیلای دهاتی مامانم دختره عن تو بساط نداره کل جهیزیه به پای پسره هست بهترین اتلیه برد دختره رو برای عقدش😐😐😐 دختره گفته بود من کلیپ کافه میخوام🫤🫤 براش گوشی انچنانی هم خرید قیافه و قد و بالای پسره هم ک نگم برات قد رعنا چشم شهلا شانس دارن خوش ب حالشون اونوقت ما ک تهرانیم هیچ ب هیچ😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقاااا مار رو از لونش بیرون میکشن ماهایی ک شهریم یک سوم اونا سیاست نداریم!!! ادعا و توقع هم نداریم ...

عزیزی اصلا این حرفتونو قبول ندارم که دخترای روستا پر توقع هستن در حالی که چه من خودم چه اطرافیانم دیدم کاملا برعکس بود من زود ازدواج کردم و خونه شوهر فقط دنبال این بودم جمع کنیم تا آیندمون خوب شه درسته الان تهران زندگی میکنم ولی نصف رفاهی که خواهرم تو روستا داره رو ندارم خونه شوهرم من حتی الانم پدرم نصف خرج منو میده چند وقت یبار بهم پول میده و برام طلا میخره لباسای گرون میلیونی میخره درحالی که شوهرم اصلا اینجوری خرج نمیکنه پدرم برای خواهرم بهترین لپ تاپ و گوشیو لباس شیک و ماشین دربست برای خواهرم میره شهر درس بخونه خواهرم یه لیوانم تو خونه جابه جا نمیکنه 

میگم برای ما کاملا بر عکس بود خونه پدر پرتوقع بودیم خونه شوهر بی زبون کم توقع 

تاریخ(۳شهریور ۱۴۰۳)من رژیمم رو شروع کردم وزن اولیه (۹۱کیلو ۴۵۰)انشالله تا عید به ۶۵ کیلو میرسم                        در تاریخ ۱۸ شهریور من شدم(۹۰کیلو ۶۵۰)خیلی کم نکردم و کاملا نا امید شدم😭ولی رژیممو ادامه میدم قوی تر از قبل  در تاریخ ۸ مهر شدم ۸۷۵۰۰ خیلی روزهای سختی و دارم میگذرونم امیدوارم بتونم تا آخر دوام بیارم و به وزن ۶۵ برسم
دقیقاااالان فامیلای دهاتی مامانم دختره عن تو بساط نداره کل جهیزیه به پای پسره هست بهترین اتلیه برد د ...

ماها نامرئی ایم خواهر😪😪😪

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

منم مث توام استاتر من از ۱۱ سالگی دوستایی داشتم ک ازدواج کردن 

فقط من رفتم دانشگا و ازهمشون دیرتر ازدواج کردم ۲۲ سالگی گاهی گریه میکردم ولی اول  ۲۳ ازدواج کردم و زودم بچه اوردم الان از همشون جلوترم دوتا بچه دارم و خونه و ماشین و ی شوهر خوب با شغل خوب و هنرایی ک خودم دارم از همه بالاترم و حقوقم از همه شون بالاتره . یادت نره روی خودت کار کنی