2777
2789
عنوان

سوال حقوقی

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا کار بلد هم نیست هست ولی گمنامن ولی اینا همه جا هستن

میخوای یکی از استادامو بهت معرفی کنم؟ 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
بگو ولی گفتم ارزش زمین خیلی پایین هست هزینه وکیل هم که زیاده

اسمشو میگم شاید بعدا بدردت خورد، امیررضا دانا وکیل پایه یک دادگستری قم البته تو تهران هم فک کنم دفتر داره 

عکسش تو گوگل اونیه که موهاش سفیده ریش پروفسوری داره چشماش درشته  

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

وکیل نمیتونی بگیری .لااقل یه وقت مشاوره بگیر برو باهاش مشورت کن بگو مشکلم اینه.کپی قولنامه رو حتمن ببر  بهش نشون بده .باید ببینی پای قولنامه زمینتو  کی امضا کرده .مثلا شاهداش کیا بودن ؟ همیشه پای قولنامه رو دو نفر از دهیار یا شورا باید امضا کنن  

این مملکت قانون درست حسابی نداره که .

یک آدم را دوبار پیدا نمیکنی ، حتی در همان آدم 🥲

وکیل نمیتونی بگیری .لااقل یه وقت مشاوره بگیر برو باهاش مشورت کن بگو مشکلم اینه.کپی قولنامه رو حتمن ب ...

اتفاقا دیروز رفتیم با چندتاش مشاوره گرفتیم یه نفرم هم نه 

گفتن راحت ترین راه اینه شکایت کنین به اون نفر که فروخته 

کاری نکردم شروع شکایت از دفتر خدمات قضایی بعدم برید دنبال درخواست سند و ... فقط زود اقدام کنید

باشه ممنون فقط زمین ها ینفر رو داره دیوار کشی میکنه چندین هکتار 

بخاطر همون چند نفر گفتن برید از کسی به شما فروخته زمین و شکایت کنین بیفتین دنبال گرفتن زمین چندین مرحله باید طی کنین