2777
2789
عنوان

سوال حقوقی

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 48 پست
اصلا نمیدونم اون کسی که ساخته کیه چیکارست

تو برو دادسرا سند اون زمین و هم با خودت ببر 

بگو این زمین منه ی نفر توش بدون اجازه من ساخت و ساز کرده حالا میخوام شکایت کنم 

غیر از این من اگه بجای تو بودم ی تریلی چیزی با خودم میبردم کامل اون چیزی که ساخته رو صاف میکردم 

خیلی راحت قضیه حل میشد ، چون بخوای شکایت کنی کلی مرحله داره 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
۱. سند رسمی دارید ؟ ۲. میدونید کی تصرف کرده ؟ ۳. فقط دیواره یا داره میسازه ؟

نه کلا این منطقه سند نداره 

نه نمیدونیم کیه چیکارست

نه دیواره فقط زمین پر نخاله بود اون خالی کرده زمین درست کرده مثلا مقل مرز دو زمین و از هم مشخص میکنن اونطوری کرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو برو دادسرا سند اون زمین و هم با خودت ببر بگو این زمین منه ی نفر توش بدون اجازه من ساخت و ساز کرده ...

همون ارزش زمین هم در اون حدی نیست که هزینه وکیل و دادگاه بخواییم بدیم

همون ارزش زمین هم در اون حدی نیست که هزینه وکیل و دادگاه بخواییم بدیم

اره دادگاه کلی مراحل قانونی و اعصاب خردی داره وقتی زمین برای شماست اون طرف دیگه شکایت هم نمیتونه بکنه چون عملا دستش جایی بند نیس و پای خودش گیره 

با بلدوزر صافش کنید 

بیاد ببینه قشششششنگ بسوزه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
اره دادگاه کلی مراحل قانونی و اعصاب خردی داره وقتی زمین برای شماست اون طرف دیگه شکایت هم نمیتونه بکن ...

از دادگاه هم خاطره خوبی ندارم نمیخوام متهم کنم همه رو ولی نمیدونم چرا حق به حق دار نمیرسه چون عمر یکی عزیزانم سر چیز دیگه رفت 

چون زمین قولنامه ای هست برای اون میترسیم که قولنامه جعلی درست کنه 

الان به ۱۱۰ هم خبر نداریم صورت جلسه کنه

نه کلا این منطقه سند نداره نه نمیدونیم کیه چیکارستنه دیواره فقط زمین پر نخاله بود اون خالی کرده زمین ...

سند نداره نمیتونی شکایت کنی ولی باید مرتب سر بزنید که ساخت و ساز نکنه اگر شروع کرد شکایت کنید الانم به دهیاری  و شورا یاری و کلانتری اطلاع بدید اونا میگن چکار کنید 

سند نداره نمیتونی شکایت کنی ولی باید مرتب سر بزنید که ساخت و ساز نکنه اگر شروع کرد شکایت کنید الانم ...

همون ممنون میخواستم بگم به کجا اطلاع بدیم چون فعلا مرز و مشخص کرده 

اول به کلانتری زنگ بزنیم بیاد  سر زمین یا همینطوری بریم بگیم این اتفاق افتاده صورت جلسه کنن

یعنی قولنامه ای باشه نمیشه شکایت کرد 

از دادگاه هم خاطره خوبی ندارم نمیخوام متهم کنم همه رو ولی نمیدونم چرا حق به حق دار نمیرسه چون عمر یک ...

رای قاضیارو خیلی راحت میخرن 

همون ممنون میخواستم بگم به کجا اطلاع بدیم چون فعلا مرز و مشخص کرده اول به کلانتری زنگ بزنیم بیاد سر ...

نه دادگاه قولنامه رو قبول نداره اصولا . شما توی سامانه املاک ثبت نام کنید و درخواست سند مالکیت کنید بعد نقشه یو تی ام و ... چون اگر شما اینکارو نکنید ممکنه اونی که دیوار کشیده دنبالش رفته باشه . پس بهتره شما زودتر اقدام کنید 

یعنی اسم وکیل دادگاه میخواد میخوام خودکشی کنم از بس پول گرفت و کاری نکرد حقمون و پایمال کرد

وکیل زیاده، وکیل کاربلد باید پیدا کنی 

اکثر وکلا بخاطر پول زیادش وکیل شدن، استاد مون میگفت نوشته یکی از وکیلا رو خونده توش غلط املایی داشته🤦‍♀️

نه دادگاه قولنامه رو قبول نداره اصولا . شما توی سامانه املاک ثبت نام کنید و درخواست سند مالکیت کنید ...

اشتباه ترین کار رو ما کردیم 

اون و خریدیم بعد گفتن تو طرح مسکونی نیست واسه همین تو سامانه هم دنبال کارش نرفتیم 

احتمالا درسته درخواست داده افتاده به جون زمین هایی اونجا