2777
2789
عنوان

بیاید ی شعر

179 بازدید | 51 پست

ی شعر عاشقانه با متنی ک دوست داشتید برا فرد موردعلاقتون کسی ک عاشقش هستید بفرستیدو بگید اینجا 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯        لطفا باهام مدارا کنین شاید نباشم دیگ💔      کاربری دست ۲ نفره

از تنم تا تنش یک وجب بود

وقت چسبیدن ِ لب به لب بود

عقل ! امّـا جدایی طلب بود

بود ! امـّـا دخالت نمی کرد!

عشق ِ من ، لکه ی دامنش بود

من حواسم به پیراهنش بود

او حواسش به مرز تنش بود

بود! امــّا رعایت نمی کرد !!

آن شب از جان مستم چه می‌خواست

دست او روی دستم چه می‌خواست

وسوسه از شکستم چه می‌خواست

تف بر این ارتجاع ِ صعودی !

دستش افتاد در موج مویم

پاره شد جامه از رو به رویم!

مانده ام از چه چیزی بگویم !

آه یوسف ! تو دیگر که بودی …

عقل می‌گوید : « این کار زشت است »

عشق می‌گوید : « این سرنوشت است !

اولین درب های بهشت است

آخرین دکمه های لباســش ! »

باز کردم ! رسیدم به آتش !

آتش ، امّــا برای سیاوَش !

خیره در سرخی ِ التماسش

غرق در آبی ِ چشم هایش

من حواسم به او … او حواسش …

آخرین دکمه های لباسش …

آخرین دکمه های لباسش …

از تنم تا تنش یک وجب بودوقت چسبیدن ِ لب به لب بودعقل ! امّـا جدایی طلب بودبود ! امـّـا دخالت نمی کرد ...

دمت گرم چقد قشنگگگگگگ😍😍💙

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯        لطفا باهام مدارا کنین شاید نباشم دیگ💔      کاربری دست ۲ نفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگر پرغم اگر شادانم

عاشق دولت آن سلطانم

تا که خاک قدمش تاج من است

اگرم تاج دهی نستانم

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

دور از رخ تو دم به دم از گوشه چشمم 

سیلاب سرشت امد و طوفان بلا رفت

از پای فتادیم چو امد غم هجران

از درد بمیردیم چو از دست دوا رفت

والا ن عاشق کسیم ن فک کنم کسی عاشقمه ولی خیلی اینو دوست داشتم

زندگی میگن برای زنده هاست اما... 

از تنم تا تنش یک وجب بودوقت چسبیدن ِ لب به لب بودعقل ! امّـا جدایی طلب بودبود ! امـّـا دخالت نمی کرد ...

دکترم تجویز کرده 

بوسه گاهی هم بغل

یک دو قاشق نیمه شب از  ان لب شیرین عسل

خوردم از معجون لب هایت بهر دوا 

حالا جای سرفه میاید برون شعر و غزل

من اگر پرغم اگر شادانمعاشق دولت آن سلطانمتا که خاک قدمش تاج من استاگرم تاج دهی نستانم

چه قشنگگگگ🧡✨

گر بگویم  ک تو در خون منی بهتان نیست :)

بچه ها شوخی شوخی سنگ میزنندگنجشک ها جدی جدی می میرندتو شوخی شوخی می خندیو من جدی جدی عاشق میشوممتاسف ...

بهه بهه انشالله عشق و تجربه کنی ولی با ادمش :)

میگ ک قشنگی پاییزو هوای سردش  اینه ک میتونی نفس هاشوعم ببنی🥲

دور از رخ تو دم به دم از گوشه چشمم سیلاب سرشت امد و طوفان بلا رفتاز پای فتادیم چو امد غم هجراناز درد ...

انشالله عشق تجربه کنی ب وقتش با ادمش🫂👌🏻

تا تو نگاه میکنی کار من آخ کردن است ای ب فدای چشم تو این چه نگاه کردن است :)