2777
2789

طفلی دخترخالم خواستگاری که براش میاد تا خالموو میبینند خیلی خوششون میاد ولی وقتی خودش میاد پا به فرار می زارم نمیدن مشت سرشان روهم نگاه نمیکنند کسی نمیپسندش ازاین موضوع خیلی ناراحته چون مامانش خیلی سفید وخوشگله ولی خودش نه حتی قدش هم کوتاهه؟ بنظرتون چکار کنه که همه بپسندنش؟!

مامان من خیلی خوشگله و اره خودم زشتم مادرش نشون نده 

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه که اول مامانش میبینن🤔

خب چرا اگه اینطوره به مادرش بکه تو نرو من میرم

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

قیافه اش بده مگه ؟

نه خیلی معمولیه ولی نسبت به مامانش زمین تا آسمون فرق دارن مامانش سفید و چشم رنگی وقدبلند وجوونه ولی خودش  سبزه اصلا قشنگ نیست متولد ۸۵ دختر خالم ۱۹ سالشه

این منو دخترام هستیم در اینده😂😂خودم سفید دخترام سبزه

که به عنوان کسی ک پوستش سفیده میگم خوشگل ترین ادمی ک تو کل عمرم دیدم سبزه بوده

سفید بودن ک برتری محسوب نمیشه عزیزم

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

نه خیلی معمولیه ولی نسبت به مامانش زمین تا آسمون فرق دارن مامانش سفید و چشم رنگی وقدبلند وجوونه ولی ...

حالا همچین سنی هم نداره ک بخواد نگران این باشه ک میرن و پشت سرشون رو نگاه نمیکنن 

کاش حالا ک قیافش معمولیه فکر پیشرفتش باشه اول بعد شوهر 

دوست خوبم اگه دوست داشتی برای شفای همه ی مریضا،عاقبت بخیری و آرامشمون و سلامتی همه پدر مادرا ی صلوات بفرست❤️❤️❤️