2777
2789
عنوان

شوهرم بعد چندسال عقد داره بازی درمیاره

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 40 پست
ایشالا همین امروز بمیره از دستش راحت شی بعد بری برینی رو قبرش

نه مردن نعمته،اینا باید کلی عذاب بکشن و روزی هزار بار بمیرن و زنده بشن،مردن حیفه براشون

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وکیل خوب بگیر سفتو سخت دنبال کارات باش مهریه و نفقه بگیر این س سال دیگ برنمیگرده پس کوتاه نیا  بنظرم جدا شو تادیر تر نشده به ی ادم خوب دیگه ازدواح کنی خرت نکنه دوباره بخوای برگردی جدی تصمیم بگیر راسی چن سالته

وکیل خوب بگیر سفتو سخت دنبال کارات باش مهریه و نفقه بگیر این س سال دیگ برنمیگرده پس کوتاه نیا بنظرم ...

۲۵ عزیزم 

همه کارای مهریه و نفقه رپ وکیلم انجام داده 

ولی نیست ک ازش بگیرم جلبشو گرفتیم اما فراریه 

من موندم شما هیچی بلد نیستی یا هنوز امید داری برگرده یا...

یه بار میگین درخواست طلاق داده یه بار میگین طلاق نمیده تا مهرمو نبخشم با این حرفا با احساسات بقیه بازی میکنین

خانوما دولت اینقدرام بی قانون نیست

اگه مرد درخواست طلاق بده باید کل مهریه بهش بده

چون به گفته خودش، بیشتر مهرو بخشیده بخاطر اینکه زندگیشو ادامه بده وقتی مرد درخواست طلاق بده اون بخشش باطله و میتونه شکلایت کنه کل مهریه رو هم بگیره

اگه خودش درخواست بده و همسرش نیاد میتونه غیابی طلاق بگیره ، بره اصلا ازدواج کنه و ۳۰ سکه مهریه سرجای خودشه و ازش بگیره . طرفش فرار هم کنه مهم نیست چون زندگی خودش رو رواله اون مرد هم برای ازدواج بعدی یا زدن مالی به اسم خودش به مشکل برمیخوره و در نهایت مجبوره بیاد رضایتشو بگیره خیلیم عوضی باشه بالاخره یه روز میتونه یه جایی گیرش بندازه

اگه هم تو دادگاه شرکت کنه میتونه قبلش حکم جلبشو بگیره مامور روز دادگاه بیاره نفقه و مهریه که نداده رو ازش بگیره

تازه وکیل خوبم داشته باشه میتونه مهریه رو از پدرشوهرش بگیره.

کلی راه هست برای اینکه نذارین بهتون زور بگن به نظر من اگه کسی بهش ظلم شد خودش اون ظلم رو انتخاب کرده زرنگ باشین کسی نمیتونه اینجوری سرتون کلاه بذاره

از اولشم مقصر شما بودی پر روش کردی همون اول امتحان کردی خسیس بود نباید بها میدادی باید ازش خرج میکردی ببینی چه واکنشی داره یا وقتی گفت کارگرم سودش از تو بیشتره نشون داده که چقدر براش بی ارزشی، نباید مهرو میبخشیدی نباید اجازه میدادی کتک بخوری،نباید تو عقد رابطه کامل میداشتی، که وقتی متوجه شدی اینقدر بده اون موقع تکلیفو روشن کنی. الان تاوان ندانم کاری خودتو میدی بشه تجربه برات زندگیتو از اول و راست بساز. بنای قبلی کج بالا بردین ریخت اما همه چی تموم نشده میشه دوباره بسازی

یا حق

من موندم شما هیچی بلد نیستی یا هنوز امید داری برگرده یا...یه بار میگین درخواست طلاق داده یه بار میگی ...

شما همه چیو در جریان نیستین درخواست طلاق داده اما هیچی ب نامش نیس حای ب نام پدرشم نیس همه چی ب اسم نادرشه 

واینکه موقعی ک مهریه رو بخشیدم اشتباهم این بود قید نکردم ک در ازای ادامه زندگی اینکارو میکنم 

و این آقا حاضر ب پرداخت حتی پیش پرداخت هم نیس هیچکدوم اژ جلسات و نمیاد وکیلش و می‌فرسته میگه چون اگ بیام جلبم میکنی