من مادرم اشتهاش زیاده ،غذا که بیارم سر سفره ، ما هنوز شروع به خوردن غذا نکردیم مادرم غذاش رو تموم میکنه بر عکس پدرم یک ساعت طول میکشه غذاش تموم بشه.شما چطور؟
خدایا...من چیزی نمیبینم آینده پنهان است ولی آسودهام،چون تو را میبینم و تو همه چیز را...
پدر جان که سه برابر من میخورن نیم ساعت زودتر من تموم کرده رفته خوابیده🤣🤣🤣
یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛 دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه 💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝
ما تا بقیه سفره رو بیاریم بابام تموم کرده رفته کنار 😂😂😂خانوادگی سرعتمون خوبه خونه خودمم من زودتر از شوهرم غذامو میخورم اون خیلی طول میده حوصله ندارم اونقدر طولانی غذا بخورم
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
اولین شامی که خونه مادرشوهرم دعوت بودم من تازه سوپ میخوردم دیدم غذاشونو تموم کردن فقط مادرشوهرم به احترامم یکم ملاحظه کرده بود باهم تموم کردیم
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم