2777
2789
عنوان

تو خونه‌ی شما کی از همه غذاش رو تموم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 36 پست
نوشتی کی از همهکی اول از همه یا کی آخر از همه

یعنی میگم کی از همه زودتر غذاش رو تموم میکنه

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخرین نفر من

پدر جان که سه برابر من میخورن نیم ساعت زودتر من تموم کرده رفته خوابیده🤣🤣🤣

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

حتما مادرتون چاقه بخاطره تند خوردن غذاباباتون لاغر چون آروم میخوره

آره مادرم چاقه،بابام نه زیاد چاقه نه زیاد لاغر

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

ما تا بقیه سفره رو بیاریم بابام تموم کرده رفته کنار 😂😂😂خانوادگی سرعتمون خوبه خونه خودمم من زودتر از شوهرم غذامو میخورم اون خیلی طول میده حوصله ندارم اونقدر طولانی غذا بخورم

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من شوهرم و دختر بزرگم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اولین شامی که خونه مادرشوهرم دعوت بودم من تازه سوپ میخوردم دیدم غذاشونو تموم کردن فقط مادرشوهرم به احترامم یکم ملاحظه کرده بود باهم تموم کردیم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم