2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 57 پست
خواهشا اگر این فکر شیطانی خودکشی به سرت زد قبلش به پدر مادرت فک کن💔

اونا از خداشونه. تا حالا ۱۰۰ بار منو از خونه بیرون کردن با وضعیت مریضی که داشتم. کاش یه بار بی احترامی کرده بودم ولی کاری نکردم تا حالا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا حالا کاری نکردی یکم آروم شی؟مثلا یک فضای باز دنج بشینی توش قرآن و..‌بخونی؟

۲۶ سال با خدا رفاقت کردم و کج نرفتم اخرشم اینجوری. بچه بودم میگفتن بعد از سختی اسانی میاد منم گفتم دارم زجر میکشم بزرگ بشم اسون میشه برام ولی بدتر شد

تاپیک یکی مونده به آخرم رو ببین ارتعاش اسم ولی هنوز ارتعاش اسم رو توضیح ندادم ،،، ولی در اونیکی اکان ...

عزیزم با قانون جذب میشه کسی ک دوسش داریم رو بکشیم سمت خودمون؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

من ی دکتر میشناسم کارش خیلی خوبه 

اونقد سرش شلوغه ویزیت نمیکنه ولی اگه مورد خاص باشه احتمالا قبول کنه میخواید شماره منشیش و براتون بفرستم؟

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
فقط اون نیست.مریضی مادرزادی.افسردگی.خانواده.تبعیض.تنهایی.بیکاری.بی پولی و فقر.و....😔

عزیزم چی بگم والا خدا کمکت کنه فقط میدونم خودکشی راهش نیست کسایی که خودکشی کردن بعد از مرگ تا ابد در عذاب هستن

❤️😍مرد من عشق من ❤تو به قلبـم انگیـزه تپیـدن میدی❤️

خودکشی گناه بزرگیه که هیچوقت بخشیده نمیشه و تا ابد تو جهنم میمونی به خودت بیا دختر خوب

اقا هستم. جهنم با جهنم فرقی نداره. اینجا جهنم بود اونجا هم جهنمه. خدایی که توی این دنیا هواتو نداشت و تو رو گردن نگرفت اون دنیا که هیچ هزار تا دنیای دیگه هم که بیاد هواتو نداره و تو رو گردن نمیگیره هر کی که خدا دوسش نداشته باشه عذاب میکشه تا ابد