2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 57 پست
اگه دوست داری حرف بزنی من هستم گوش کنما.. چرا با تراپیست صحبت نمیکنی؟(:

هزار بار روانپزشک و روان شناس و دارو های مختلف امتحان کردم هیچ فایده ای نداشته یسری از دردهای ما رو دکتر و دارو نمیتونه خوب کنه همشون هم یه حرف کلیشه ای دارن میگن بهش فکر نکن درست میشه و...😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتش کنه عزیزم.به دلت صبر بده

صبر نمیده داره خفه میشم برام دعا کن بخاطر بچه هام روپا باشم خواهرم همه زندگیم بود دلگرمی امید به زنده بودن و نفس کشیدنم بود بی نهایت عاشق هم بودیم هرکدوم از این کلمه ها کع گفتم یه دنیا معنی داره برام😔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
مریضی مادرزادی.افسردگی.خانواده.تبعیض.تنهایی.بیکاری.بی پولی و فقر.و....😔

برای بیشترش راه هست .. مثلا خانواده شما تا ابد با اونا نیستین بالاخره جدا میشین .. افسردکی درمان داره اقدام کنین 

ایشالا به آرامش برسی عزیزم آمین

از شکل گرفتن نطفه ام تا الان ، مثل دوربین صامت فقط نظاره گر ام 🤭 و قطعا مثل تمام دوربین ها از پُر بودن تحت فشار ...

برای بیشترش راه هست .. مثلا خانواده شما تا ابد با اونا نیستین بالاخره جدا میشین .. افسردکی درمان دار ...

دیگه هیچی درست نمیشه اگر هم بشه دیگه حال منو خوب نمیکنه و منو خوشحال نمیکنه اصلا تاثیری به حال من نداره کاری هم از هیشگی دیگه برنمیاد😔 همه گرفتاری و مشکل خودشون رو دارن انتظار ندارم کسی کمکم کنه باید درک کنم بقیه ادما رو

بیماری هیپوگلیسمی مادرزادی دارم. یه خواهر و یه برادر هم سر همین مریضی فوت شدن

منم هم خواهر هم برادرمو از دس دادم از این دنیای بی عدالت خستم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..