2777
2789
عنوان

با همکار آقا که مجرده تنها صندلی جلو بشینم

| مشاهده متن کامل بحث + 3844 بازدید | 135 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ماشين خودت يا تاكسي برو

گفتم عزیزم خودم ماشین ندارم . عقب بشینم که کمتر به طرف بر میخوره تا بگم نه من با تاکسی میام شما برید از طرفی مرکز هزینه تاکسی رو نمیده یه روزه میخواد ۵۰۰تومن پول تاکسی بدی نمیشه 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
من اسنپ میگیرم میگم داداشم داره میاد دنبالم یا نهایتا میگم سابقه تصادف داشتم فوبیا جلو نشستن دارم

منو که نمی رسونه جای که بگم اسنپ میگیرم یا داداشم یا همسرم میاد دنبالم با هم میریم بازدید اونم بجای نه چهار پنج جا اونم اکثراً روستاهای اطراف که هم هزینه زیاد میشه هم تو بیابونه من با اینو میترسم برم هم باید با هم بریم هم من آدرس بلد نیستم 

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
اگه همسرت بددله حتما عقب بشین چون ممکنه با کوچکترین اتفاقی حرف و حدیث درست بشه.فکر کن کسی شما رو بیر ...

افرین بخدا بعضی ها منتظرن خدایی نکرده یه کوچولو نقطه ضعف بدست بیارن چنان همسر رو پر میکنن که حد نداره

همسرت در جریانه نظر ایشون چیه

اره می‌دونه شرایط کاری منو ولی من ازش سوال نمیکنم اینجوری حساس تر میشه