2777
2789
عنوان

منظورش از این حرف چی بودهه❓️ وجدان بوده❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 24 پست
از کجا بفهمم حس داشته یا ن؟ اون ک گفته بود دلش جای دیگست. نمد

خب رفتارشو در نظر بگیر  اک ببیندت نگاهت میکنه اهمیت میده 

کراشتون گفته دلش یجا  دیگ اس؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

چرا وقتی شنیده بود انگار رل زدم اومد پیگیری کرد تا حقیقتو بفهمه؟

کنجکاوی

باز میگم پسری ک بخواتت حتی خوشش بیاد ازت دوستم نداشته باشه

هر دقیقه پیام میده 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو عمرم کلی پسر دیدم خجالتی و...پسری ک بخوادتت پیگیرته خرفی نمیزنه ردت کنه

اره تحربه اش داشتم همینه 

من خودم بالای ۱۰۰ بار شوهرمو ردش کردم حتی بابامم دعواش کرد ولی انقد پیگیرم بود ک دیگ باهاش صحبت کردم و دوست بودیم  البت دوسش داشتم ولی میترسیدم😅😂

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

کنجکاویباز میگم پسری ک بخواتت حتی خوشش بیاد ازت دوستم نداشته باشههر دقیقه پیام میده

بیا تاپیک اخرم ی لحظع شاید تونستی کمک کنی گل

خب رفتارشو در نظر بگیر اک ببیندت نگاهت میکنه اهمیت میده کراشتون گفته دلش یجا دیگ اس؟

واضح نگاه نمیکرد. همش ب اینور اونور نگا میکرد یه دیقه نگام میکرد بعد دوباره نگاهشو میدزدید.

آره، ولی تو رابطه نبودن.

اره تحربه اش داشتم همینه من خودم بالای ۱۰۰ بار شوهرمو ردش کردم حتی بابامم دعواش کرد ولی انقد پیگیرم ...

دقیق میترسن از دستت بدن خیلی مراقب حرفاشونن کلی هم خرج میکنن پیگیرن

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
واضح نگاه نمیکرد. همش ب اینور اونور نگا میکرد یه دیقه نگام میکرد بعد دوباره نگاهشو میدزدید.آره، ولی ...

نمدونم 

پ بیخیالیش شو وقتی ی جا دیگ دلش هس

دقیق میترسن از دستت بدن خیلی مراقب حرفاشونن کلی هم خرج میکنن پیگیرن

اره دقیقااا