2777
2789
عنوان

چرا دهه هشتادیا این قدر ازدواجی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 4851 بازدید | 258 پست
یه نگاه به تاپیک های چند سال پیش بندازن ادبِ گفتگو رو یاد میگیرن

بله دقیقا، حقیقتا من در فضای مجازی هم نمیتونم فحش بدم با اینکه طرف مقابل من رو نمیبینه ولی اینجا عین اب خوردن چه فحشهائی میدن

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هر نسلی هم بی ادب هست هم با ادب تقصیر دهه نیست که اول هم همون دهه شصتی یا هفتادی بود که گفت هشتاد ...

اینا کامنتای خودشون رو نمیبینن 

فک میکنن چون یکی دو دهه بزرگترن اجازه دارن توهین کنن

در کل این تاپیک یچیزیو خوب نشون داد

میشه ادم ۲۰ سالش باشه و تربیتش صفر باشه

و میشه در سن چهل سالگی طرف شعور و شخصیت خودشو اعضای خانوادشو نشون بده

درس اخلاقی:ادب به دهه مربوط نیست و اینو از کامنتای یه سریا میشه متوجه شد

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

وااای تو رو خدا اینو نگید دیگه همه میدونن که امام خمینی گفت رهبر ما ان نوجوان بود که به خودش نارنجک ...

ای بابا باز شمایی؟! چه اصراری داری به حرف اشتباهت!! زمان جنگ ما دهه شصتیا زیر 10 سال داشتیم

محمّدحسین فهمیده (۱۶ اردیبهشت ۱۳۴۶ – ۸ آبان ۱۳۵۹) کودک-سرباز ۱۳ سالهٔ ایرانی در جنگ ایران و عراق بود که ادعا شده در اثر عملیات انتحاری علیه تانک‌های عراقی در خرمشهر کشته شده است. 

بازم ریپ بزن بگو دهه شصتی بود امام فلان گفت و... 😐

دهه ۸۰ معیار خاصی ندارن همین ک طرفشون جنسیتش مذکر باشه براشون اوکیه بله رو میدن

والا من دهه هشتادی ام شوهرم هم کار داره هم درس میخونه هم ماشین و پس انداز داره 

هم دوست داریم همو هم به پیشرفت منم اهمیت میده هم حلال حروم سرش میشه 

والا اینجا ی عالمه دهه شصتیو هفتادی دیدم  انتخاباشونم دیدم🤣

نمیدونم معیار از نظر شما چیه😂

عزیزم من ادمیم که آزارم به مورچه هم نمی‌رسه خیلی وقتا هم خودم توقع دارم کسی هم بهم آزار نرسونع حتی ب ...

خب شما نباید این تاپیک رو می‌زدی این همه کاربر با عقاید مختلف معلومه خیلیا باهات مخالفت میکنن! اینجا پر دهه هشتاده

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

من ی دهه هشتادی ام بیستو سه سالمه هشت ساله ازدواج کردم هیچ نکته مخالفی با پیشرفت یا خوشگزرونی ندیدم ...

ااصلا بحث این نیست عزیز  . الان من یک سال از شما کوچیک ترم ولی خودم میگم تا ۲۵ سالگی اصلا دور ازدواج رو خط میزنم . خواهر خودم تو ۲۴ سالگی ازدواج کرد . اصلا میانگین شهرمون  هم ۳۱ ایناست ولی واقعا کسی ۱۸ سالگی هم شوهر کنه خود مت خیلی خوشحال میشم . بحث اینه نسبت به دهه های دیگه دهه هشتاد انگار جمعیت شوهری بیشتری داره . مثلا دهه ۷۰  خیلی کمتر شوهری بودن .  ولی دهه ۸۰ خیلی بیشتر . چ مذهبی چ غیر مذهبی هم تو فکرشن .  این تغییر یهوییست که آدمو متعجب میکنه وگرنه اصلا زندگی بقیه به ما ربطی نداره متطور استارتر هم همینه 

خب شما نباید این تاپیک رو می‌زدی این همه کاربر با عقاید مختلف معلومه خیلیا باهات مخالفت میکنن! اینجا ...

من توهینی کردم مگه؟

خیلیا هم موافقم بودن 

چون یه فاحشه تو سایته(یکی از کاربرای این تاپیک)بقیه نباید تاپیک بزنن؟

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

ای بابا باز شمایی؟! چه اصراری داری به حرف اشتباهت!! زمان جنگ ما دهه شصتیا زیر 10 سال داشتیممحمّدحسین ...

باشه حق با شماست 

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

شما دیگه پیشکسوت دهه هشتادی ها محسوب میشی

اخه از خودم کوچیک ترم دیدم واقعااا فهمید هستن 

ینی ی چیزایی بلدن  و مهارت دارن ک من میگم خوشبحالشون از حالا نصف راهو رفتن 

متاسفانه دهه های عقب تر چون با ازدواج محدود میشدن فکر میکنن الانم همینه