2777
2789
پولدااار نمیخواد درحد پنج تومن در ماه هم کارمون رو راهومیندازه🤣

پنج تومن پول تو جیبی ؟ چقدر قانع🌚

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند درصد جامعه؟بعد میرن سراغ دختر پولدارتر از خودشوناونام حساب کتاب بلدن

دقیقا

اینو باید بفهمیم دنیا ناعادلانه است

ادم بی پول ن باید ن عاشق بشه ن ازدواج کنه ن بچه بیاره تا این قشر نسلشون منقرض بشه 

اره همه اش میگن شوهررر شوهر بیاد پول میاد آسایش میاد شادی میادآبرو میادبعد دیروز رفتم دکتر پیشش دانش ...

انشالله خدا نسل افغانیایی که اومدن ایران رو از جا بکنه.ک تمام زیر ساختایی ک از پول مالیات و شکم زن و بچه ایرانی زده میشه خرج این صدپدرا میشه

دقیقااینو باید بفهمیم دنیا ناعادلانه استادم بی پول ن باید ن عاشق بشه ن ازدواج کنه ن بچه بیاره تا این ...

اتفاقا اونا عاقلانه تر فکر میکنن تو ازدواج  توقع زیادی ندارن

قشر متوسط رویایی تر فکر میکنه

زندگی ها سخت شده 

پسرها دنبال کسی هستن که کنارشون کار کنه شاغل باشه کمک خرج 

دخترها هم دنبال پسری هستن که به تمام آرزوهاشون برسونتشون 

جالبه دخترها اول ازدواج میکنند بعد شروع به توقعات رنگارنگ میکنند بعد هم میگن پسری که نداره چرا زن میگیره که ما رو بدبخت کنه همین که جواب مثبت دادیم کافیه وظیفه اش هست 

داریم در مورد منطق صحبت میکنیمهرچه انتظارات غیر معقول تر باشهبار روانی بیشتری داره

خوب اتفاقا پول منطقی ترین معیاره!!!

عشق توی زندگی بدون پول و پر از دغدغه کمرنگ میشه ، ولی پول باعث میشه دغدغه هات کمتر بشن ، وقت کنی عاشقی کنی و...

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
خوب اتفاقا پول منطقی ترین معیاره!!!عشق توی زندگی بدون پول و پر از دغدغه کمرنگ میشه ، ولی پول باعث می ...

اوکی مگه ما گفتیم پول بده؟

میگیم پسر پولدار هم عقل داره

حساب کتاب بلده

باید منطقی بود

دقیقااینو باید بفهمیم دنیا ناعادلانه استادم بی پول ن باید ن عاشق بشه ن ازدواج کنه ن بچه بیاره تا این ...

این دیکه حرف خنده داری بود 

چرا عاشق نشن و ازدواج نکنند انفاقا باید منطقی باشن با یک دختری مثل خودشون ازدواج کنند دختر هم شرایط خودش و شوهرش رو ببینه دوتایی دست به دست هم بدن کار بکنند زندگیشونو بسازن 

بعد عزیزم فقیرها هم بچه دار نشن باز نسل فقیر ادامه پیدا میکنه این قانون اقتصاد هست چون ثروت سیار هست بین همون خانواده های متوسط به بالا هم رقابت هست و ثروت همینجوری نمیمونه از بین یک گروه به گروه دیگه منتقل میشه اونیکه پولدارتره و اونیکه زرنگ‌تره بلده چیکار کنه و بازیتون قشر متوسط فقیر میشن 

اتفاقا اونا عاقلانه تر فکر میکنن تو ازدواج توقع زیادی ندارنقشر متوسط رویایی تر فکر میکنه

با این چیزا خودتونو گول نزنین

من خودم از اونا بودم که سفتو سخت معتقد بودم زندگیو باید دوتایی از صفر ساخت و باهم تلاش کردو باهم رسید اینجوری لذت بخش تره 

ولی الان میخوام بهت بگم اینجوری زندگی خیلی قشنگه و محقق میشد  ولی اگه دلار بیس تومن بود نه صدو ده تومن اگه درامدا زورش ب قسطو اجارع خونه هم نمیرسید

اگه دوتایی دوییدینو دوتایی فقط نرسیدین

اگه همه چی شد براتون حسرت ، اگه پر از عقده شدین میشین دوتا ادم خسته و ناتوان که دیگه حال ادامه دادن ندارن حتی نمیتونن بهم غر بزنن 

بدون هیچ امیدی ، هیچ آینده ای 

با این چیزا خودتونو گول نزنینمن خودم از اونا بودم که سفتو سخت معتقد بودم زندگیو باید دوتایی از صفر س ...

ببین اگر با یک پسر پولدار ازدواج بکنی قبول دارم راه ده ساله رو یک شبه میزی به خیلی از آرزوهات میرسی جلو میافتی همه اینها رو‌قبول دارم اما باید اون پسر پولدار هم وجود داشته باشه ؟خوب اگر خواستگار پولدار دارین بفرما خیلی هم عالیه 

اما مشکل اینجاست که مثلا هفتاد درصد دخترها خاستگار پولدار ندارن خوب مجبورن به اون خاستگاری که دارن بسنده کنند ازدواج میکنند تازه اونموقع شروع میکنند به مقایسه خودشون با بقیه بعد همه رو هم سر شوهر میشکنند 

من یکبار اینحا گفتم شما که خودت هم شرایط خودت تو مجردی خوب نبود شوهرت هم نداره چرا آنقدر توقع داری دختر باید به خودش هم نگاه بکنه همه ریختن سرم که یعنی ما که تو خونه پدر نداشتیم حق نداریم تا آخر از شوهرمون توقع کنیم ؟خوب بابا شرایط رو ببینید بعد توقع کنید 

شوهر هم غول چراغ جادو که نیست اونم مثل خودتون 

اما اگر کیس پولدار دارین من خودم میگم شک نکنید پول خیلی مهمه