2777
2789
دوسال رفت و اومد تا پدرم راضی شد منو بهش بدهمن تو دوره دوستیمون مریضی حصبه گرفته بودم 6 روز بستری بو ...

یعنی با وجود اینهمه عشق خیانت کرده اونم پنج سال 💔😐

پس به هیچ عنوان نباید به مردا اعتماد کرد همشون احتمال خیانت زیاده 

بچه هم داری الان؟ 

ازچشمت افتاده؟ 

به نظرم که دلداری الکی نده چون واضحه 

اتفاقا بزار خانومش واقعیت متوجه بشه

به هر حال زندگیشه 

چرا باید تمام عمرشون به دروغ با همچین مرد بی لیاقتی حروم کنه که زیر و رو می‌کشه و زیر آبی میره

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی با وجود اینهمه عشق خیانت کرده اونم پنج سال 💔😐پس به هیچ عنوان نباید به مردا اعتماد کرد همشون ا ...

بله خیانت کرد 

واسه این میگم این مردک داره دروغ میگه 

من از این موارد زیاد از شوهرم دیدم اما نمیخاستم باور کنم خیانته

یه بار کاندوم

یه بار اسپری

طرف براش خرج میکرد همش واسش ساعت مارک ادکلن مارک لباس های مارک حتی 10 سال پیش آیفون براش خرید 

اطرافیان بهم میگفتن حواست باشه به شوهرت مثل شیر درنده میخاستم جرشون بدم که شوهرم فرشتس ...

اره یه دختر دارم

احمق نیست بنظرم. دوس داشته باور کنه. وگرنه همه چی تابلوعه ک دروغ میگ شوهرش. بنظرم زنه میدونه شوهرش د ...

اخ جالب اینجاس ی ماه پیش عروسیشون بود،چننن میلیییارد خدج کردن بخدا ی عروسی گرفته بودن کلیییی ادم کلییی شام و تدارکات و...

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

دوسال رفت و اومد تا پدرم راضی شد منو بهش بدهمن تو دوره دوستیمون مریضی حصبه گرفته بودم 6 روز بستری بو ...

ولی چقدر دوران دوستتون قشنگ بوده از اونا که آدم با تصورشم حالش خوب میشه 

ولی قلبا به خاطر این موضوع ناراحت شدم عزیزم 😢

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
میگه آدرس اینها رو مرد خیانت کار بهش داده و گفته از ترس خانمم نمیتونم از گوشی خودم بگیرم

خب اگه یه درصد هم اینطور باشه باز ببین این مردک چ رفتاری داشته و چقدر پایه بوده ک دوستش جرات کرده چنین درخاستی ازش بکنه تازه اونم همکار

بله خیانت کرد واسه این میگم این مردک داره دروغ میگه من از این موارد زیاد از شوهرم دیدم اما نمیخاستم ...

یاخدا 

عزیزم خداکمکت کنه چیبگم واقعن تصوراتم ریخت بهم🥲

اره بنظر منم تابلوعه که این خانم شوهرش دروغ میگه

ولی چقدر دوران دوستتون قشنگ بوده از اونا که آدم با تصورشم حالش خوب میشه ولی قلبا به خاطر این موضوع ن ...

دو سال و شش ماه با هم دوست بودیم از اون دوستیای پاک که حاضر نمید تو دوستی رابطه داشته باشیم میگفت میخام مثل عروس بیای خونم 

در حد بغل و اینا بودیم 

ولی بدبخت شدم

میگه مرد خیانت کار خانمش بهش شک کرده و جرئت نمیکنه با گوشی اش جا بگیره

خانمش بگه پس مشکلی نداری منم اینکارو واسه دوستم انجام بدم مکان جور کنم واسش .ولی خدوم که اهل اینکارا نیستم 😐😬😬😬

اخ جالب اینجاس ی ماه پیش عروسیشون بود،چننن میلیییارد خدج کردن بخدا ی عروسی گرفته بودن کلیییی ادم کلی ...

خیانت خیلی سخته دختره تازه عروسه هنوز شوهرشو دوس داره یکی دوبار دیگ ک مچشو بگیره متنفرمیشه ازش. 

اصن اگه واسه دوستش بود چرا پاک کرده بود پیامارو میذاشت همونجا بعد هم خودش میومد به دوستت میگف اگه این پیامارو دیدی یه وقت بدون واسه دوستمه بنظرم که شوهر دوستت داره یه غلطی میکنه

اشک شو،اما نه تو غم.