2777
2789
مورد دیدم فیلم خوابیدن با ۳ تا زن از طرف دست زنشهدوربین کار گذاشته بوده هنوزززز شوهره میگه اومده بود ...

اوووووق🤮

خونش حموم زنونه زده بوده🤣

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه آدرس اینها رو مرد خیانت کار بهش داده و گفته از ترس خانمم نمیتونم از گوشی خودم بگیرم

چجوری دختر به خیانت کار زنگ بزنه زنش متوجه نمیشه همین خونه رو با گوشیش بگیر زنش متوجه میشه به نظرم دروغ راهکار دادم بخون چیکار کنه

حرفت درسته میگه ترسیده یه پیامی بیاد و خانمش شک کنه

به خانمش برسون تا درس عبرت شه براش

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
وااا امکان نداره یعنی چی چجوری میتونه اینکارو بکنه 🥲

دوسال رفت و اومد تا پدرم راضی شد منو بهش بده

من تو دوره دوستیمون مریضی حصبه گرفته بودم 6 روز بستری بودم دکترها قطع امید کرده بودن من تو بیهوشی و بیداری صدای گریه خونوادم رو میشنیدم شوهرم ک دوس پسرم بود مهاباد سرباز بود از طریق خواهرم فهمیده بود مریضم مرخصی بهش ندادن فرار کرد بیاد یه روزه منو ببینه اضافه خدمت خورد

احمق نیست بنظرم. دوس داشته باور کنه. وگرنه همه چی تابلوعه ک دروغ میگ شوهرش. بنظرم زنه میدونه شوهرش د ...

خب پس چرا همه جا ابروریزی کرده

فردا میخندن بهش

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

انقد جامعه خراب شده آدم نمیدونه چی بگه 

بهتره بدون اطلاع قبلی بره اون خونه و باصاحب خونه صحبت کنه ببینه کی بوده که اومده البته اگه قصد جدا شدن داره اگه نه میخواد زندگیشو بکنه همینو باور کنه بشینه سر زندگیش 

به زن همکارش بگه اگه راست گفته باشه که همکاره قبول میکنه ولی اگه داره دروغ میگه دیگه اینجا همکارش میزنه زیرش تا زندگی‌خودش نجات بده 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍