2777
2789
منه بدبخت چکار کردم؟زنه دوستم بودبا من میگفت و میخندید با این مردک شغال رابطه داشتهیچی رفتم طلاق بگی ...

الهی عزیزم خیلی سخته 

خدالعنت کنه همچین دوستاییو

همین چنددیقه پیش داشتم گریه میکردم وگله خدا که چراازدواج نصیب من نمیشع که اومدم ویهواایت تاپیکودیدم

فرض میزاریم این واسه دوستش گزفته ....خب دوستش چرا به این گفته برام خونه بگیر !!!!مگه این قبلا واسه خ ...

میگه آدرس اینها رو مرد خیانت کار بهش داده و گفته از ترس خانمم نمیتونم از گوشی خودم بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجای روبرو شدن و قسم و آیه خوردن بدون اطلاع از شوهر پاشه بره همون جایی که کرایه کردن عکس شوهر رو نشون بده و ته توی داستان رو در بیاره ، از اونجایی که اقامتگاهها بدون سند ازدواج کرایه اتاق ندارند منتظر رو شدن صیغه نامه هم باشه 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

خیلی ساده ای دست رو قران میزارن اعتراف قتل رو گردن کسی دیگه میندازن بعد این ک چیزی نیست نخاد

چقدر بد 

گفتم تاپیک بزنم  یه طوری  با صحبت ها دلداری اش بدم 

ولی نمیدونم چی بگم 

یعنی نمیشه اعتماد کرد؟ شماها چنین موردی نداشتید که واقعا رزرو جا و چت برای یک نفر دیگه باشه؟

مردی که قابل اعتماده دوستاش هم قابل اعتمادن

به قول معروف بگو دوستت کیه تا بگم کی هستی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
الهی عزیزم خیلی سخته خدالعنت کنه همچین دوستاییوهمین چنددیقه پیش داشتم گریه میکردم وگله خدا که چراازد ...

تورو خدا گریه نکن برای ازدواج 

همه چی اولش قشنگه ما با هم دوست بودیم با بدبختی به هم رسیدیم خدای من رو زمین بود

برای رسیدن به من نذر کرده بود هرساله تولد امام رضا یه فر نون بده به مردم 

ولی چی شد؟

اون همه عشق رفت

دورت بگردم ناراحت نشومن دیگه قلبی واسم نمونده ازش متنفرم فقط دارم زندگی خودمو میکنم نگاشم نمیکنمارزو ...

اخ فدای دل توبشم مننننن❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹نگو😭😭😭😭😭😭😭خیلی حس بدیه بخدا میفهممت....😔😔هوووف،مردامون چشونه اخه😔

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

چقدر بد گفتم تاپیک بزنم یه طوری با صحبت ها دلداری اش بدم ولی نمیدونم چی بگم

دلداری الکی...

ولی تو زیاد گندش نکن فردا زندگیشون بهم بخوره از چشم تو میبینن دشمن پیدا میکنی

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
میگه خانمش بهش شک کرده و گوشی شو چک میکنه این هم ترسیده به همکاراش میگه که براش جا بگیرن یعنی دروغ ...

خب جارو این گرفت ادامه غلطش چی؟

بخره چت که میکنن یا زنگی پیامی چیزی میده که بیا همون ببینیم یا نه اینشم آتیش روشن می‌کنه با دود علامت میده به دختره

اینجور آدما بلدن کارشون گوشی دیگه دارن حداقل 

ز همه دست کشیدم که تو باشی همه ام...🙂                تو هم ک ریدی... 🙃
همین دیروز،یکی از دوستای متاهله، پسره خواهرشوهرم،خیانت کرده ب زنش،زنشم فهمیده غوغاشده،اون مرده هم از ...

وای چقدر بد 

دیگه آدم به چشم های خودش هم نمیتونه اعتماد کنه 

چقدر بد گفتم تاپیک بزنم یه طوری با صحبت ها دلداری اش بدم ولی نمیدونم چی بگم

دروغه 

دروغه

میگفتم تنها مرد واقعی شوهر منه میگفتم اگه تو اتاق پر از زن باشه باز منو میبینه

چون من واقعا زیبا هستم 

ولی لگد زد به اون همه اعتماد

تازه اون مورد رو من میدونم خدا میدونه قبلش چه کارها کرد که نفهمیدم 

اخ فدای دل توبشم مننننن❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹نگو😭😭😭😭😭😭😭خیلی حس بدیه بخدا میفهممت....😔😔هو ...

فدات شم عزیز دلم

مرسی که برام همدردی میکنی

ولی چ کنم زندگی روی بدش رو هم نشونم داد