2777
2789
نه طلاق نداد بالاتر گفتمباز غلط کرد راحت زیرمیزی میدن میرن

ایشالله خدا به دلت آرامش بده و هر چی خیره هست برات اتفاق بیفته 

چقدر بد 

دوستم یه بار میگه طلاق میگیرم (چون همسرش گفته لیاقتتو ندارم و ..) دوباره میگه اگه طلاق بگیرم پس مامانم چی ..سکته میکنه مامانم . تازه باباش فوت کرده و میدونه مامانش که خیلی حساسه رو طلاق و رو همسر دوستم قسم می‌خورد و خیلی دوستش داشت ، می‌ترسه مشکلی برای مامانش پیش بیاد 

شما جای ایشون بودید چه تصمیمی می گرفتید از طرفی بچه هم دارند 

ای وای چه بد🥲 من ازینجا قلبم شکست ببین اون چی میکشه

دقیقاا  خیلی ناراحتم براش 

و اینکه باباش ۴ ماهه فوت کرده و همسرش ۲ ماه داشته بهش خیانت می کرده  خیلی درد سنگینی هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالله خدا به دلت آرامش بده و هر چی خیره هست برات اتفاق بیفته چقدر بد دوستم یه بار میگه طلاق میگیرم ...

منه احمق هم چند ساله میخاستم طلاق بگیرم همش فک بابام بودم که سکته میکنه 

اصلا طلاق براش تابو هست همش میگفتم خداینکرده بابام اگه امروز سرش رو گذاشت زمین من فردا میرم دنبال طلاق 

با همین فکرها سالهاست دارم خون جگر میخورم

منه احمق هم چند ساله میخاستم طلاق بگیرم همش فک بابام بودم که سکته میکنه اصلا طلاق براش تابو هست همش ...

چقدر شرایط شما مثل همه 

اخلاق همسرتون خوبه؟ 

الان پشیمون شده و دیگه تکرار نمیکنه؟

چقدر شرایط شما مثل همه اخلاق همسرتون خوبه؟ الان پشیمون شده و دیگه تکرار نمیکنه؟

ببین خیلی خوب شده بود 

تمام تلاشش رو کرد که من پشیمون نشم 

واقعا میگفتم چقد خوب شد خیانت کرد اصلا چقد الان عوض شد ولی بعد یه سال باز دعواها و اختلاف نظرها شروع شد البته خیلی بهتر شده بود مطمئن بودم دور بر این چیزها دیگه نمیره بهرحال 3 دونگ خونه داده بود 

ولی پارسال از جایی فهمیدم دنبال زن های ج ن  ده هست و صیغه ای 

.بدش نمیومد 

دنیا رو سرم خراب شد نمیدونم واقعا چکار میکنه

فقط فهمیدم همون 5  6 سال پیش باید جدا میشدم

دم سگ رو صد سال بزاری تو قالب در بیاری همون شکل کج هست

پس اینا درست شدنی نیستن

دقیقااا باورت نمیشه چقدر همسرش خوب بود و بدتر دوستم باباش ۴ ماهه فوت شده و شرایط روحی اش مناسب نبود ...

فقط باهاش صحبت کن و بزار حرف بزنه و گریه کنه اروم بشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ببین خیلی خوب شده بود تمام تلاشش رو کرد که من پشیمون نشم واقعا میگفتم چقد خوب شد خیانت کرد اصلا چقد ...

چقدر سخت 

واقعا درست میگی اینها درست شدنی نیستند 

زود زود از این شرایط سخت رها بشی 

یعنی جایی ندید مردی واس دوستش جا بگیره؟ دوستش چون خانمش بهش شک کرده همیشه گوشی شو چک میکنه

نه.‌ما این دروغا از مردایی ک میخوان ماست مالی کنن میفهمیم فقط

و هیچوقتم باور نمیکنیم اگه هزار تا قسمم بخورن