2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیلی معتمد دوستته و پیشینه خرابی نداشته و دوستت هم رمز گوشیشو داشته به نظر می‌شه حرفشو تا حدودی باور کرد

دوستت قطعا شناخت نسبی از همسرش داره ولی خب اعتمادیه که شکسته ولی بهش بگو توهین نکنه جون احتمال اینکه سوتفاهم باشه زیاده

خوبه این مردا یه دوستی دارن که همیشه گوه خوریاشونو بندازن گردنش

یعنی نمیشه اعتماد کرد؟ 

شماها چنین موردی نداشتید که واقعا رزرو جا و چت برای یک نفر دیگه باشه؟

همین دیروز،یکی از دوستای متاهله، پسره خواهرشوهرم،خیانت کرده ب زنش،زنشم فهمیده غوغاشده،اون مرده هم ازترسش زنگ زده ب پسره خواهرشوهرم،ک زودباش این عکس دوس دخترموبذارپروفایلت،اونم عکس دختره رو گذاشته پروفش،بعد زنه همین پسره زنگ زده ب پسره خواهرشوهرم، دیده عه این پسره.برگشته گفته این عکس رو چرا گذاشتی پروفت ب چ علت،پسره خواهرشوهرمم گفته همینجوری گذشاتم چرا مگ؟هیجی دیگ دعوا تموم شده....مرده خیلی راحت ب زنش گفته ک این عکس دختره، دوستمه.

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

اگه خیلی معتمد دوستته و پیشینه خرابی نداشته و دوستت هم رمز گوشیشو داشته به نظر می‌شه حرفشو تا حدودی ...

اصلااا اهل خیانت نبود 

به شدت خوش اخلاق و عاشق دوستم 

داره روانی میشه 

گفتم تاپیک بزنم شاید کسی واقعی چنین موردی داشته 

برو پرینت خط شوهره رو بگیر شماره هاشو برسی کن 

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭
😂😂😂😂😂

والا🤭🤭😂😂

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪