2777
2789
واقعی ؟ حتی دست رو قرآن؟ نمیدونم والله

بله برای اینکه زندگیشون نپاشه  قسم مصلحتی میخورن

یعنی شاید اگه قدیم بود منم میگفتم مرده راست میگه

ولی چنان نارویی شوهرم بهم زد ک یک درصد هم باور ندارم این مردک واسه دوستش اجاره کرده باشه

دوست های همیشه گردن گیر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا تو تایپکا نظرمو اسی نمیخونه...دو تا راه هست که متوجه بشه ۱ اگه خطش ایرانسل ایرانسل من نصب کنه تماس و پیام این چند وقتشو برسی کنه بدون اینکه شوهر متوجه بشه(همراه هم داشته باشه میتونه همین کار و کنه)۲ به شوهرش بگه یک دفعه از قبل نگه با هم برن پیش اون که خونه گرفته و شوهره به صاحب خونه بگه فلان تاریخ (همون تاریخ که رزرو کردن)با اون خانم اومدم اینجا گردنبند خانم اینجا جا مونده اگه مرده اینو نشناسه میگه شما اصلا نیومدی اگه بشناسته هم میگه گردنیند نبوده 

یعنی جایی ندید مردی واس دوستش جا بگیره؟ دوستش چون خانمش بهش شک کرده همیشه گوشی شو چک میکنه

اگه اینطورم باشه ، بازم شوهر دوستت ی اشغاله

چون یروزی برای خودشم جا میگیره.

خدا لعنتش کنه

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

من بسته کاندوم تو لوازم شوهرم پیدا کردم خودمون استفاده نداریم تا غوغا کردم با دوستش هماهنگ شد زنگ دو ...

اخ اخ💔💔💔💔💔💔بمیرم برا دلتتتتت بمیرم😔😔😔😔ناراحت شدم بخدا.دورت بگردم😔😔😔😔ازخیانت خیلی میترسم همش میگم‌نکنه ی روز خیانت کنه شوهرم و من متوجه شم؟ینی نمکنه جداشم یا بسوزمو بسازم.....اونایی هم ک خیانت دیدن،واقعا ناراحت میشم واسشون 😭الان چطورین؟شوهره ابجیه منم ب شدت خیانتکاره با زنا رابطه داره و‌‌..

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

پیاماش باید باشه که دوستش گفته باشه برا من جا بگیر 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

یاخدا توچیکارکردی

منه بدبخت چکار کردم؟

زنه دوستم بود

با من میگفت و میخندید با این مردک شغال رابطه داشت

هیچی رفتم طلاق بگیرم به گوه خوری افتاد و التماس و گریه که یه فرصت بدم دونگ خونه داد

ولی میدونم مزشو چشیده بازم خیانت میکنه یا کرده

اخ اخ💔💔💔💔💔💔بمیرم برا دلتتتتت بمیرم😔😔😔😔ناراحت شدم بخدا.دورت بگردم😔😔😔😔ازخیانت خیلی میترس ...

دورت بگردم 

ناراحت نشو

من دیگه قلبی واسم نمونده 

ازش متنفرم فقط دارم زندگی خودمو میکنم 

نگاشم نمیکنم

ارزومه طلاق بگیرم ولی نمیده