2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 38 پست
یه چیز دیگه هم بهت یاد بدم انگار معجزه میمونه به هرکسی گفتم خیلی نتیجه گرفته اگر یه جایی به مشکل برخ ...

حتما استفاده میکنم

صلوات اول بفرستم یا بعد حاجتم؟

سر یک آزمون مونده بودم برای مرده های بی سرپرست و بد سرپرست ۱۰۰۰ تا صلوات و ۱۰۰۰ تا فاتحه خوندم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودمم عجیبه ناامید میشم ولی باز به خدا اعتماد میکنم میگم خدا حواسش بهم هست خودمو اروم میکنم 🫠❤ ...

خدا بنده ای رو که دوست داشته باشه بهش سختی میده ولی دستش رو ول نمیکنه ،  گلم هیچ جای زندگیت از رحمت خدا ناامید نشو انشالله همه چیز حل میشه 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
چجوری چله بردارم؟میشه راهنمایی کنی عزیزم؟ ممنون میشم

آره گلم حتما ،حتما تاریخ  بردار بگو از تاریخ مثلا 13 آبان به مدت چهل روز من سوره واقعه رو میخونم برای فلان نیت تا چهل روز تمام هر روز بخون فقط اگر میدونی شاید فراموش کنی ساعت کوک کن برای هرروز که یاد آوری بشه 

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
حتما استفاده میکنمصلوات اول بفرستم یا بعد حاجتم؟سر یک آزمون مونده بودم برای مرده های بی سرپرست و بد ...

گلم من همیشه قبل از حاجت روایی شروع میکنم فرستادن خیلی جواب میده ، فداتشم برای اموات هم خیلی عالیه  بهترین نوع صدقه و نذر هست کلی هم تاثیرش به زندگی خود آدم برمیگرده

آره گلم حتما ،حتما تاریخ بردار بگو از تاریخ مثلا 13 آبان به مدت چهل روز من سوره واقعه رو میخونم برا ...

ممنون مهربونم ایشالا خدا لطف این راهنمایی تو بهترین جای زندگیت جبران کنه ❤️

گلم من همیشه قبل از حاجت روایی شروع میکنم فرستادن خیلی جواب میده ، فداتشم برای اموات هم خیلی عالیه ...

ممنون قشنگم خیلی حالم بهتر شد با راهنمایی و حرف زدن با شما😍❤️

ممنون قشنگم خیلی حالم بهتر شد با راهنمایی و حرف زدن با شما😍❤️

خواهش میکنم قشنگم انشالله بهترین ها برات رقم بخوره 🤲😍😍❤️