2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیز بگم سعی کن همیشه پی انداز داشته باشی گاهی واقعا طرف روی مود نیست

دارم پس انداز نیازی هم ندارم به پول فعلا فقط نمی‌خوام حرفم زمین بیوفته داشتم امتحان میکردم موقعی که قهرم پول ازش بخوام میده یا نه برای آینده ای که پول ضروری میشه

طبق شناختی که ازش دارم به این جوابی نمیده

خب من خودم وقتی قهریم درخواست پول نمیکنم یا وقتی نشستیم زنگ میزنم ب خواهرم میگم پول داری قرض بم بدی 😄رو قرض گرفتنم حساس

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
خب یکی از عللش اینه ببین بهش بگو دلت گرفته با هم برید بیرون چیزی پسند کردی بگو برات بخرتش

آخه هر چی پیام میدم بی پاسخ میزارع نمیدونم وقتی اومد خونه چطوری رفتار کنم

وای من اصن طاقت قهر ندارم کاری کردم شوهرمم طاقت نداره سریع آشتی می کنیم

منم ندارم ولی دارم کم کم عادت میکنم که خودش باعث میشه من اول هم نمی‌خواستم قهر کنم 

آخه هر چی پیام میدم بی پاسخ میزارع نمیدونم وقتی اومد خونه چطوری رفتار کنم

چند روزه قهرین؟ اگه بچه خوبیه غذا مورد علاقشو بپز اومد بپر بغلش خودتو لوس کن بگو من برای آشتی فلان غذا و برات پختم شمام گفتن برای آشتی میخای منو ببری خرید

اوه چه ترفندی 😂

اره واسه من همیشه جواب داده بلافاصله پول میزنه کارتم بعدشم میاد میشینه پیشم میگه حالا دیگه پول از ابجیت میگیری پس من اینجا چیکارم و اینطور میشه ک اشتی میکنیم😅

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝