2777
2789
خب بابا منطقی باش باهاش قهری با پولش صلحی وا بده تو رو خدا

به فامیل داریم زنه‌ با مرده‌ قهر بود عروسی خواهر، زنه هم بود و اون موقع مرده‌ هیچ پولی نداد برای لباس و آرایشگاه منم تازه عروسی کردم میخواستم بشناسمش

چند روزه قهرین؟ اگه بچه خوبیه غذا مورد علاقشو بپز اومد بپر بغلش خودتو لوس کن بگو من برای آشتی فلان غ ...

والا غذا مورد علاقه نداره😂 هر چی جلوش بزاری میخوره حتی نون خالی

۳ روز فکر کنم تند برخورد می‌کنه باهام وگرنه رفته بودم تا الان برای اشتی جلو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به فامیل داریم زنه‌ با مرده‌ قهر بود عروسی خواهر، زنه هم بود و اون موقع مرده‌ هیچ پولی نداد برای لبا ...

ببین اصلا ملاک خوبی برای شناخت انتخاب نکردی زندگیتم با کسی دیگه نسنج چون داری یه طرفه اونا هم قضاوت میکنی شاید اون آقا دلایل خودشو داشته باب منطقی فکر کن دخترم  به این فکر کن الان همدیگه رو نداشتین یا خدایی نکرده با این رفتارات از خودت برنجونیش و بره دنبال دخترای دیگه

اره واسه من همیشه جواب داده بلافاصله پول میزنه کارتم بعدشم میاد میشینه پیشم میگه حالا دیگه پول از اب ...

چه شوهر خوبی ولی شوهر من اینکارم بکنم مطمئنم فقط عصبی میشه و بیشتر لج می‌کنه باهام

ببین اصلا ملاک خوبی برای شناخت انتخاب نکردی زندگیتم با کسی دیگه نسنج چون داری یه طرفه اونا هم قضاوت ...

اون شخص خیلی بهم نزدیکه و همه جزعیاتشو میدونستم دختره واقعا بی گناه بود

نیمدونم شایدم الکی نگرانم برای آینده 

بابا به خدا قسم به هر مشاوری بگی بهت میخنده آخه از آدم قهر انتظار پول داری بابا منم بودم نمیدادم

پس برای چی من غذا میپزم صبح هم منو بیدار می‌کنه میگه صبحونه بده

اون شخص خیلی بهم نزدیکه و همه جزعیاتشو میدونستم دختره واقعا بی گناه بودنیمدونم شایدم الکی نگرانم برا ...

هیچی نمیدونی اینو یادت باشه هر کی قضیه رو اونجوری که میخاد تعریف میکنه ول کن بابا آینده سر پول گرفتن تو قهر؟ من با یکی قهر کنم محل بهش نمیزارم دلیل نمیشه بخاد نتیجه گیری کنه که ده سال بعد اخلاقم فلان و بهمانه

هیچی نمیدونی اینو یادت باشه هر کی قضیه رو اونجوری که میخاد تعریف میکنه ول کن بابا آینده سر پول گرفتن ...

حتی الآنم دختره فقط داره تحمل می‌کنه خوشبخت نیست شوهر منم اونطوری بهش نابود میشم نمی‌خوام تو موقعیت های بد غافلگیر بشم با کاراش