2777
2789

بازم میدونم الان ی سری از کاربرا میان میگن فیکی

کاش هرچی دلتون میخواد به آدم فوش بدین هرچی میخواین بگین ولی هیچوقت قلب اون آدمی که پشت کاربری هست رو نشکنین

من.... بازم مجبور شدم به شوهر عوضیم برگردم 

بازم مجبور شدم به قاتل بچه هلم برگردم

خیای ها مسخرم کردن گفتن هر دفعه میگی شوهرت ب یه دلیل تورو تو اتاق کتک زده و بچتو کشته 

و حتما دلیلی داشته که اینارو گفتم

بگذریم کسی میخواد بگه فیکی بگه میخواد فحش بده بده 

ولی سعی کنید.....

شده ی ذره مرحم درد قلبم حتا از پشت اون گوشی که تو دستتونه هم بشید

فقط و فقط..‌‌‌‌‌‌......... بخاطر اینکه نمیخوام ی بار دیگه ابر م بره‌........

شما مین بیخیال برا خودت زندگی کن ولی.‌‌‌‌...... فردا که مردم کلی حرف پشت سرم میزنن

شاید تو این دنبا به خوام تا آخر عمرم عذاب بکشم ولی به اون دنیا امید دارم و مطمئنم  جواب تمام بدی هایی که بهم میکنه رو پس میده

من زن قوی ای نیستم

من ی زن تو سری خور هستم

ی زن که مایه ننگ این جامعه و خانوادشه 

قرار بود تا سه تا ۴ ماه دیگه طلاق بگیرم ولی خب نشد و طی کلی اتفاق تو این ی ماه بازم بدبخت شدم و خب طولانیه وفتی برای توضیح نیست

ازتون طلب میکنم دعا کنید اگه تو این دنیا زجر میکشم حداقل اون دنیا بتونم  خوشبخت بشم

و..... لطفا تیکه یا کنایه نزنید

مرگ تو شد پایان نفس هام پسر عزیزم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت امثال من و تو با شوهره دیگه شانس نمیارن هیچ بدتر هم میشه 

الان من از اولی بدتر بود،  ولی چون ازدواج دومم بود همه زورم کردن که برگردم 

الانم برگشتم ببین میتونی پرونده های دادگاه رو همینجور باز بذاری مثلا مهریه رو 

درکت میکنم با تمام وجودم درکت میکنممنم شوهرم انگشتمو شکوند مجبور بودم برگردم حسی که داری رو منم داشت ...

کاری کرد که مجبور شدم برگردم پیشش

اره اخلاقش خوبه دیگه اون سگ هار و پسر دختر و رفیق باز یا عرق خور نیست 

مهربون شده

اذیت نمیکنه برا.....

ولی تا جایی که میبینم حس میکنم داره کاری میکنه که تو خونه زندانیم کنه نمیذاره برم بیرون

ولی با کاری که مجبورم کرد برگردم بهش نامردی کرد بهم

تو نی نی سایت کلی نویسنده داستان های تخیلی داریم ب این دلیل تشخیص راست از دروغ برای کاربر ها طبیعی ه ...

میدونم

آدم فیک زیاد شده

ولی بعضی وقتا همه رو با هم قاطی میکنن

ای کاش واقعا کنارم بودی چون به بغل حس دوستانه واقعا نیاز دارم

مرهم درسته نه مرحم

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

هی بابا.درست میشه من که گرفتار دزد پولامون شب روز ندارم توام دعا کن برام دزده پیدا شه

انشالا خدا برات بخواد هم پولات برگرده هم خوشبخت بشی برات رو نماز دعا میکنم