2777
2789
عنوان

صبحی به یه ماشین خط انداختم بیاین عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 67 پست
خودش میگفت ماشینم رنگ نداره وموقع فروش کسرمیشه ازش منم دادم بهش از طرفی حقم داشت

خوب راست میگه ماشین منم سورن پلاس صفره اگر یه خط بیفته معلومه هم دل زده میشم هم بخوام با ظرافت درست کنم خرجش بالاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارت اشتباه بود باید به همسرت اطلاع میدادی میومد باهاش میرفتن صافکاری الان هم از شوهرت پنهون نکن بهش ...

الان بگم میره درخونشون دعوامیشه اخلاق شوهرمومیدونم

من بودم اون کوهی که به چشمای تو کوچیکه.
اسی فرو رفتگی هم داشت؟البته ماشین نو باشه فکرکنم خسارتش بیشتره خب

نه فرو نرفت فقط یه خش بود البته طرف میگه عمیق بوده به رنگ ماشینش آسیب زده 

خوب راست میگه ماشین منم سورن پلاس صفره اگر یه خط بیفته معلومه هم دل زده میشم هم بخوام با ظرافت درست ...

یعنی خوب بود۳تومن همینقدرخرجشه

الان بگم میره درخونشون دعوامیشه اخلاق شوهرمومیدونم

نه خسارت را از خودت دادی دیگه حل شده رفته 

خوشحال باش که بدتراز این پیش نیومده وبا پول خودت مسئله تموم شده 

اونم بسپار به خدا اگر زیادتر گرفته خدا خودش یکجا گوشش را می‌پیچونه فکرت را مشغول نکن بهترازاینه جلو شوهرت ضایع بشی 

آمیتیس در سرزمین عجایب

خوب راست میگه ماشین منم سورن پلاس صفره اگر یه خط بیفته معلومه هم دل زده میشم هم بخوام با ظرافت درست ...

دیگه الان میترسم رانندکی کنم سراین 

کوچمون باریکه از دوطرف ماشین پارکه و از روبرو و پشت هم چون بقیه کوچه ها عبور ممنوعه یکسره ماشین میاد وقفل میشه منم ۳ماهه کلا میشینم 

نه خسارت را از خودت دادی دیگه حل شده رفته خوشحال باش که بدتراز این پیش نیومده وبا پول خودت مسئله تمو ...

آره بخدا 

بنده خدا شوهرم توقرض غرق شده بهش میگفتم مجبور بود ازجیب خودش بده من واقعا همینقدر پس انداز داشتم  دادم رفت لااقل به اون فشار نیاد

چون کارشناسی نشون میده

الان درستش کنه دیگه کارشناسی گیر نمیده 

از طرفی برا اون بنده خدا هم ناراحتم ماشینش پارک بوددر خونش من زدم من خسارت زدم باید بدم