2777
2789

نمیدونم من توقعم زیاده یا نه

مادرشوهرم جوان و سالم هست هیچ مشکلی نداره

وقتی میاد خونه ما یا کلا که میریم مهمونی اصلا کمک نمیکنه

میشینه رو مبل فقط نهایت دوتا بشقاب بزاره تو آشپزخونه

من خودم معتقدم وقتی ادم میره مهمونی کسی که خیلی رسمی نیستی باهاش، باید تا جایی ک میتونی کمک کنی

اکه اون شخص زحمت کشیده ناهار یا شام گذاشته باید بری تعارف کنی که ظرف ها رو بشوری حالا اگه دوست نداشت یا نذاشت بحثش فرق داره 

ولی اینکه کلا به روی خودت نیاری خیلی تن پروریه

مثلا فکر کنین تو مهمونی غذا میخوریم مادرشوهرم ظرفشو میبره تو آشپرخانه و میاد رو مبل میشینه

نمیدونم شایدم من زیادی توقع دارم

جالبه وقتی خونه ما میان  اصلا حرص نمیخورم ها وقتی جایی میریم مهمونی بیشتر اذیت میشم😂

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

ن جوون تر ها کار کنن بهتره 

مادرشوهر من خونه دخترش کار می‌کنه عروس های دخترش میشینن

زشته بنظرم 

خونه خودمم نمی‌زارم کار کنه

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمک میکنه ولی بعضی جاها اجازه نمیدم خودم مثلا یبار اومد ظرف بشوره اجازه ندادم گفتن نه و بعدا میشورم شما بشینید باهم تعریف کنیم

راستش خیلی خوشم نمیاد کسی بیاد تو اشپزخونم🫠

من دلم میخاد ظرفای یه مهمونی رو تنها بشورم ولی مادر شوهرم دس به جایی نزنه..... سه ساله خونه خودمم یه لیوان برام نشسته چون نمیزارم و نمیخام.... تمیز نمیشوره همه جاهاذو خیس میکنه 

بسیار سخن بود نگفتیمو گذشتیم

کمک میکنه ولی بعضی جاها اجازه نمیدم خودم مثلا یبار اومد ظرف بشوره اجازه ندادم گفتن نه و بعدا میشورم ...

منم همین طور

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم