2777
2789

تاحالا دیدین؟منظورم شخص خاصی نیست همینطوری از خدا طلب ی همسر با مشخصات دلخواه و دقیقااا همونجوری گیرش بیاد خیلیم خوب باشه از همه لحاظ... اگه بوده تعریف کنید لطفا

خواهشاً اگر اعتقاد ندارید به هیچ عنوانننن کامنت نزارید تو تاپیکم نمک هم نریزید اصلا حوصله دعوا ندارم🙏با تچکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید پولیه عضو شدن در اونجا؟

بله ۳۰۰‌میگیرن

که هزینه‌خیلی‌ناچیزیه در برابر ختومات‌خطی که میزارن

زحمات زیادی‌کشیده شده برای‌جمع‌آوری

بخاطر‌مجرب‌بودنش اعضاش روز ب روز اضافه میشن

الان ۵۸۲ نفر عضون

آقا هستم

اینکه از خدا بخوای و مدنظرت هر چیزی باشه که چیز خیلی خوبیه 

چون من به این اعتقاد دارم که خدا نگاه به دل و قلب آدم می‌کنه 

ولی درمورد چله ها و قانون جذب و اینا تجربه شخصی خودم رو بگم من چهار پنج سال یکیو میخواستم مخالفت شدید خانواده ها بود و همه از کوچک و بزرگ و دوست و آشنا و...و میگفتن تیکه تو نیست و .....! من یه کله پا بودم الا و بلا فقط همین 

توی  تمام سال ها اکثرا چله و نماز و قانون جذب نوشتن و سابلیمینال رو تجربه کردم 

یکی از مشاورامم بهم گفت امان از روزی که خدا یچیزو پرت کنه جلوت اون موقع بالا آوردنش سخته 

الان اگه نمیشه یعنی صلاح و مصلحت خدا نیست بهتر شاید در نظر داره نکن 

ولی منه احمق کل انرژیم رو صرف کردم و زمانی که خطبه عقد جاری شد و دیدم رفتارشو افتاد مشکل ها و واقعا با بند بند وجودم جمله ای که بهم گفت رو حس کردم و میکنم . 

الان فقط میگم خدایا من این چیزا رو می‌خوام ولی با صلاح و مصلحت خودت. 

درمورد سابلیمینال ازدواج هم   من تجربه خیلی بدی دارم سمتش نرو . 

این تجربیات شخصی من بود دیگه نیمدونم به دردت بخوره یا نه 

منظورمو رسوندم یا نه 

ولی توی اطرافیان کسایی که سپردن دست خدا و تمرکزشون رو خودشون بوده و صبور بودن دیدم ازدواج های خیلی خیلی موفقی داشتن

اینکه از خدا بخوای و مدنظرت هر چیزی باشه که چیز خیلی خوبیه چون من به این اعتقاد دارم که خدا نگاه به ...

عزیزم من بارها و بارها دیدم پافشاری کردن رو رسیدن ب چیزی اصلا خدا جواب نمیده اگرم بده پشیمون میشین هزارنفر گفتن ما برای فلانی چله گرفتیم دعا گرفتیم ب زور شد ولی پشیمون شدیم چون ممکنه تیکه تو نباشه یا خدا نخاد یا پشیمون بشی

ولی من تو تاپیکم زدم شخص خاصی مدنظرم نیست از خدا میخام ی مرد خوب سر راهم بزاره وگرنه با کاری که شما کردی ۱۰۰ درصد مخالفم اصن ممکنه اون تیکه تو نباشه یا بد باشه خدا نخاد 

من از خدا میخام کسی سر راهم بزاره تیکه من باشه و خوب باشه اینا زمین تا آسمون فرق داره

هرکی با دعا چله و غیره شخصی رو زیر نظر داشته و‌جذبش کرده پشیمون شده چون گفتن تیکه ما نبود اصرار الکی کردیم 

این جریان من فرق داره منم با جذب دوست پسر یا کسی که از قبل تعیین کرده باشیم خودمون کاملاااا مخالفم

اکثرا هم از چله گرفتنش جواب نمیگیرن چون خدا نمیخاد 

خدا خیلی عالمه نباید پافشاری میکردی

و در کل من ادمی هستم که هرگز برای ی شخص خاصی دعا مثلا اقای ایکس دعا نمیگیرم من خیلی مغرورم هیچ وقت از خدا درخواست نمیکنم فلانی رو به من بده

فقط از خدا میخام ی مرد خوب با اون چیزایی که میخام سر راهم بزاره

عزیزم من بارها و بارها دیدم پافشاری کردن رو رسیدن ب چیزی اصلا خدا جواب نمیده اگرم بده پشیمون میشین ه ...

بله عزیزم من اول صحبتم گفتم چیزی که مدنظر شماست عالیه و خوب و حتی آخرش هم گفتم دیدم اشخاصی که .... 

ولی خوب من بجای اینکه این کارو انجام بدم . درگیر یه اشتباه بزرگ شدم و خدا واقعا پرت کرد جلوم... 

ان شالله که خیره و بهترین ها همیشه نصیبت بشه 

بله عزیزم من اول صحبتم گفتم چیزی که مدنظر شماست عالیه و خوب و حتی آخرش هم گفتم دیدم اشخاصی که .... و ...

فداتشم عزیزم فهمیدم منظورتو ولی واقعاااا اشتباه کردی سرزنشم نکن خودتو دیگه کردی عزیزم اتفاقا چندوقت پیش ی خانم مشابه شما دیدم گفت دوست پسرم جذب کردم  به ازدواج الان خیلی پشیمونم

الان در چه حالی زندگیت تو چ شرایطیه جدا شدی نشدی چیشد

فداتشم عزیزم فهمیدم منظورتو ولی واقعاااا اشتباه کردی سرزنشم نکن خودتو دیگه کردی عزیزم اتفاقا چندوقت ...

عزیزمی 

الان که یک و سال نیمه ولم کرده 

خدا می‌دونه چه بلاهایی سرم در نیورده 

درگیر دادگاه و دادگاه کشیم 

من این ور دارم نابود میشم اون دنبال دختر بازی و کیفش اصلا انگار نه انگار 

آدمی که بعد عقد هم دست بزن پیدا کرد هم بددهنی هم فحاشی هم ..........خانوادگی دیونم کردن 

من پنج سال عمرمو توی دوران دوستی به پاش گزاشتم ولی توی نیم ساعت بعد عقد یه آدم جدید دیدم . 

عاشقی واقعا باید نصیب آدم بشه . این رابطه ها همش کشکه ته همش یچیزی در میاد .‌

واقعا خوبه که خدا واسه آدم بچینه و بخواد .

واقعا من خریت محض کردم اون زمان کور شده بودم از عشق بچگونم ولی این ضربه سنگین چشمامو باز کرد . 

خیلی واسه یه دختر شب عروسیش که بهترین شب زندگیشه 

سر مادرشوهرش دعوا به پا بشه از تو کلانتری با لباس عروس پاره بیاد خونه باباش و ولش کنن برن 

تازه منه احمق اونجام به خودم نیومدم بازم عاشقش بودم فرار کردم رفتم تو خونه باباش تو یکی اتاقا ۶ ماه زندگی کردم حسابی جبران کردن خانوادگی برام که دیگه بیرونم کرد اومدم خونه بابام .....

عزیزمی الان که یک و سال نیمه ولم کرده خدا می‌دونه چه بلاهایی سرم در نیورده درگیر دادگاه و دادگاه کشی ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭گریم گرفت چه تلخخخخخخخخخخخ

ریدم تو عشقای اینجوری و الکی خاک تو سرش الهی خیر نبینه مرتیکه خراب واقعا منی که هیچکی برام مهم نیست دلم سوخت براات

تجربه تلخی بوده ۵ سال از عمرتم رفته به قول خودت ... ولی فقططط جدا شو تموم کن انرژیش رو از زندگیت پاک کن

قطعااا ی مرد عالی میاد خدا برات ی عشق واقعی میاره♥️امیدوار باش دیر نشده

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭گریم گرفت چه تلخخخخخخخخخخخریدم تو عشقای اینجوری و الکی خاک تو سرش الهی ...

ان شالله بهترین ها برات رقم بخوره و هیچ وقت این تلخیا رو نچشی 💖🥰

بهترین ها رو برات آرزومندم 

منم دعا کن تموم بشه این وضعم و نجات پیدا کنم