2777
2789

با سلام

خانمها دخترم ۵ سال و نیم هست و پیش دو میره. دو روز قبل معاونش زنگ زد بهم که دخترتون رو اوردم کنار خودم تو دفتر و شلوغی میکنه. بعد رفتم که موقع اتمام مدرسه بیارمش خانم معلمش اومد و بهم گفت دخترتون شلوغه تکالیفش رو زیاد انجام نمیده منظورش نوشتنی ها بود! و برگ درخت اورده بودم دیدم یکی تز برگها رو خورد!! اینجور پیش بره کلاسش رو عوض میکنم. منم گفتم اگر خوب شلوغی میکنه چاره ای نیست خوب کلاسش رو عوض کنید. اومدم به همسرم گفتم و اون بهم گفت بیجا میکنند اگر اونکار رو بکنند من مدرسه اش رو عوض میکنم. بچه هست معلمش جوان مدیریت نداره. همه بچه هاکه مثل هم نیستند. خودم هم که فکر کردم دیدم به اینا دارند هم الفبای انگلیسی یاد میدن هم فارسی چرا باید اینا الفبا رو بنویسن!! و هم ای مت یاد میدن احساس میکنم مطالب اموزشی زیاد یاد میدن و اینم حوصله اش سر میره. گفتند یک روز مدرسه نیاد تا مثلا تنبیه بشه و من دو روز نذاشتم. هم بهشون حق میدم هم از دستشون ناراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه برگ رو چرا خورد

والله شاید برا جلب توجه تو خونه تا حالا ندیدم چنین کاری بکنه غذا رو هم به زور میخوره چه برسه به برگ درخت!! معلمش میگفت فقط این تو کلاس صبحانه که مدرسه میده نمیخوره. لب به صبحانه مدریه نمیزنه. از تغذیه ای خودم میدم میخوره

نوشتن بدای بچه پیش دبستانی نیستالان فقط رنگ آمیزی و دستورزی دارن و بازیب نظرم مدرسه سخت گیرهببخشید ب ...

اره نوشتن نباید باشه. اینا هم حروف و اعداد انگلیسی یاد میدن هم فارسی خوب بچه یاد که نمیگیره قاطی هم میکنه

خب شاید از چیزی تو کلاس داره اذیت میشهبا خودش حرف زدی؟؟

اره اتفاقا همین الان پرسیدم میگه از خانم معلمم!! نمیدونم شاید بعد اینکه معلم دعواش کرده خوشش نمیاد قبلا نمیگفت

والله شاید برا جلب توجه تو خونه تا حالا ندیدم چنین کاری بکنه غذا رو هم به زور میخوره چه برسه به برگ ...

ب نظرم زیاد حساس نشو...اکثر بچه ها تو مدرسه حاشیه دارن چون اینجوری هم خودت اذیت میشی هم بچه 

بچه ها سلام...🙋‍♀️
اره اتفاقا همین الان پرسیدم میگه از خانم معلمم!! نمیدونم شاید بعد اینکه معلم دعواش کرده خوشش نمیاد ق ...

خب بشین باهاش حرف بزن

بگو چیکار کرد

چی گفت

تو چیکار کردی

روزانه میاد خونه ازش بپرس کلاس چطور بود

ب نظرم زیاد حساس نشو...اکثر بچه ها تو مدرسه حاشیه دارن چون اینجوری هم خودت اذیت میشی هم بچه

من حساس نیستم ولی همسرم میگه این مدرسه امسال تاسیس شده کادرش بی تجربه هستند چرا بچه ۵ سال و نیم رو باید ببرن دفتر با پیش بچه های دیگه باهاش دعوا کنند.  یا بخوان سر خود ببرن کلاس معلم دیگه بشینه.  میگه با اینکارا بچه از مدرسه زده میشه و تیک عصبی یا مشکلات دیگه پیدا میکنه

خب بشین باهاش حرف بزنبگو چیکار کردچی گفتتو چیکار کردیروزانه میاد خونه ازش بپرس کلاس چطور بود

یه بار گفت مامان من و دوستم رقصیدیم و انگار قر کمر دادن. موسیقی هم دارن. یکبار انگار برگ خورده. و یکبار هم در رو که دوستاش بستند این در رو کوبیده. و در نوشتن تکالیف مربوط به الفبا که همکاری نمیکنه

یه بار گفت مامان من و دوستم رقصیدیم و انگار قر کمر دادن. موسیقی هم دارن. یکبار انگار برگ خورده. و یک ...

آهنگ گذاشتن بچه رقصید این ک شیطونی نیست

تو رو خدا برگ خورد نگو😂 ببخشید ناراحت نشو من تو هر تایپت میبینم از خنده غش میکنم نمیدونم چرا😂 الهی دلت شاد باشه

ی چیزایی برای سنشونه

معلم باید بگه قانون کلاس اینه و بهشون یاد بده

اکثر بچها اگ درو ببندن میکوبن ب در

و در آخرم نوشتن واقعا برای اینا نیست و زوده